Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Εφιάλτης στο τιμόνι για γυναίκα οδηγό – Τη λήστεψε ανήλικος με ρόπαλο έξω από το σπίτι της (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Η άτυχη γυναίκα που βλέπετε είχε παρκάρει έξω από το σπίτι της, όταν ξαφνικά βρέθηκε απέναντι από έναν ανήλικο που κρατούσε ρόπαλο

Ο 15χρονος δράστης συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (15-06-2014) στην Ανδραβίδα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο Στρούσι, ο 15χρονος φορώντας κουκούλα τύπου full-face και κρατώντας ένα ρόπαλο πλησίασε την 79χρονη Ελένη Ψάλτη ενώ εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω από το σπίτι της.

Ο δράστης έσπασε το τζάμι του συνοδηγού και με χρήση βίας αφαίρεσε την τσάντα της παθούσας την οποία κατά τη διαφυγή του τραυμάτισε με το ρόπαλο στο αριστερό χέρι.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο 15χρονος ο οποίος εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα και συνελήφθη.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή την Πέμπτη.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» το θέμα της ληστείας, κα Ελένη Ψάλτη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρκάρισα το αυτοκίνητό μου απέναντι από το σπίτι μου, μάζεψα τα πράγματά μου που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού, τα έβαλα στην τσάντα μου και άνοιξα την πόρτα για να κατέβω…

Το ένα πόδι το είχα κάτω. Αυτός φαίνεται παρακολουθούσε, απ’ ότι έμαθα στη συνέχεια καθόταν κάτω από μια ελιά και με περίμενε. Όταν έσβησα τη μηχανή ήρθε, άνοιξε την πόρτα και με το αριστερό χέρι άρχισε να τραβάει την τσάντα.

Αντιστάθηκα και με χτύπησε στο χέρι για να την πάρει. Όταν έφυγε πήγα στο κέντρο του χωριού, άρχισα να φωνάζω βοήθεια και ο κόσμος έτρεξε να μου συμπαρασταθεί. Στην τσάντα μου είχα πάρα πολλά πράγματα και αξίας αλλά και πολλά προσωπικά αντικείμενα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Πέθανε μετά τη βάπτιση της εγγονής της – Συγκίνηση για τον θάνατο της συζύγου γνωστού επιχειρηματία!

Χανιά: Πρωτοφανής τραγωδία με γυναίκα – Πέθανε από αντίδωρα που της έκατσαν στο λαιμό και την έπνιξαν!

Έβρος: Η ξεκλείδωτη πόρτα και το… λάθος του δημοσιογράφου έφεραν σεξουαλικές αποκαλύψεις – Έπιασαν το παράνομο ζευγάρι στα πράσα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε