Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Εξαφάνιση με τραγική κατάληξη – Βρέθηκε νεκρός ο Σπύρος Ζωγόπουλος στα Λεχαινά (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Στη διαδρομή από το σπίτι του στο σπίτι της κόρης του που συνήθιζε τα απογεύματα να ακολουθεί στο πλαίσιο του καθημερινού περιπάτου του…

βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, ο 83χρονος Σπύρος Ζωγόπουλος στα Λεχαινά. Ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας και μόλις έγινε αυτό αντιληπτό ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του από τους συγγενείς του και τις Αρχές. Εντοπίστηκε τελικά δίπλα στις γραμμές του τρένου στη διαδρομή από Λεχαινά προς Ανδραβίδα.

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο ηλικιωμένος ακολουθούσε τη διαδρομή πάνω στην παλιά εθνική οδό από τα Λεχαινά προς την διασταύρωση Διαμαντή. Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Μ. Δευτέρας από τις 4 έως τις 7.30. Ο συνταξιούχος οικοδόμος που έπασχε από άνοια καθημερινά σχεδόν περπατούσε από το σπίτι του έως το σπίτι της κόρης του. Όμως αυτή τη φορά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Έτσι με έκδηλη ανησυχία τα μέλη της οικογένειάς του άρχισαν να τον αναζητούν, όταν είδαν πως η ώρα πέρασε, άρχισε να νυχτώνει και δεν είχε επιστρέψει. Παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρχές που άρχισαν να τον αναζητούν με δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Τελικά εντοπίστηκε νεκρός στις 12 το μεσημέρι από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αστυνομικούς του Α.Τ. Λεχαινών. Ο ηλικιωμένος που προφανώς περπατούσε πάνω στις γραμμές του τρένου, πάνω από τάφρο έχασε το βηματισμό του και έπεσε στο κενό μέσα στα βάτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε