Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: H λάμψη των περήφανων αλόγων – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Εντυπωσιακές εικόνες το Σαββατοκύριακο με μια φαντασμαγορική επίδειξη των «Κενταυρων»…

Ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε χθες (23-09-2012) η 78η Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας, όπου οι αριθμοί υποδηλώνουν τη συνεχιζόμενη επιτυχία του θεσμού. Παρά την αναβολή και μετάθεση της ημερομηνίας τέλεσης της έκθεσης, ο αριθμός αυτών που δήλωσε επίσημα συμμετοχή ξεπέρασε τους 200, ανεπίσημα έφτασε τους 280. Αυτό μοίρασε χαμόγελα στους διοργανωτές, τόσο στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης όσο και στον ιππικό σύλλογο «Κένταυροι».

Ένα πολύβουο παζάρι, εκατοντάδες άνθρωποι και άλογα, μια πίστα για την επίδειξη και η Ελλανόδικος επιτροπή, συνέθεταν το Σαββατοκύριακο αυτό την εικόνα στην Ανδραβίδα. Η 78η Ιππική Έκθεση, ήταν κατά γενική ομολογία μια από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι άνθρωποι που δούλεψαν για το αποτέλεσμα αυτό, παρά την κούραση ένιωθαν βαθιά ικανοποίηση για την αποδοχή του κόσμου και την τελική εικόνα. Το ρεπορτάζ του ilialive.gr, το πρωί του Σαββάτου, αποτύπωσε τις εικόνες και τις απόψεις αυτές και ήταν μια πραγματική εμπειρία, που βελτιώνεται κάθε χρονιά σε κάθε επίσκεψη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας έχει τα φόντα να γίνει ακόμα καλύτερη και να ξεφύγει – γιατί όχι από τα όρια της χώρας. Οι συμμετοχές που αυξάνονται και η σκληρή δουλειά των οργανωτών από όποιο μετερίζι, αποτελούν τα εχέγγυα για αυτό…
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραθανάσης τόνισε πως «μαζί με το δήμαρχο και το προσωπικό του δήμου, αναλάβαμε να βγάλουμε πέρας την 78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας με τις συμμετοχές να έχουν ξεπερνούν τις 220. Τα άλογα έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία το τελευταίο διάστημα. Συμμετοχές έχουμε από όλη την Ελλάδα και κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται όλο και πιο γνωστή παντού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Το μεγάλο λάθος της γυναικολόγου,της άλλαξε για πάντα τη ζωή…

Ναύπακτος:Το συγκινητικό αντίο στην γυναίκα του πρώην δημάρχου-Δείτε βίντεο!

Μακεδονία:Τι φαντάζεστε ότι ψάχνουν 500.000 άνθρωποι στην Ελλάδα του 2012;

Κρήτη: Έδειραν ηλικιωμένη γιατί είχε μόνο 10€ στο πορτοφόλι της

Πάτρα:Οι τουαλέτες της ακολασίας – Όργια μπροστά στον φωτογραφικό φακό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε