Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Η αστυνομία ψάχνει τις ”καλόγριες από την Τήνο”!

Νέες καταγγελίες για τη δράση των γυναικών που πουλάνε από κομποσκοίνια μέχρι εικονίτσες…

Ειδικότερα με φορτωμένα τα χέρια κομποσκοίνια, σταυρουδάκια και εικονίτσες, πλησιάζουν τους περαστικούς και υποψήφια θύματά τους προκειμένου να πουλήσουν το εμπόρευμά τους. Προσεγγίζουν γρήγορα τα θύματά τους και μέσα σε ελάχιστα λεπτά επιχειρούν να πουλήσουν ότι είχαν, προκειμένου να αποφύγουν τον τυχόν εντοπισμό τους από τις διωκτικές αρχές.

Όταν πλησιάζουν το υποψήφιο θύμα του λένε να πάρει κομποσκοίνι και εικόνα που έχουν από το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ της Τήνου καθώς υποστηρίζουν ότι υπάρχει εκτός από της Μυτιλήνης. Όταν κάποιος επέμενε να του δώσει κάποιο τηλέφωνο του μοναστηριού ή το όνομά τους άρπαζαν σταυρούς, κομποσκοίνια και την υπόλοιπη… πραμάτεια, τα έβαζαν σε μια μεγάλη μαύρη τσάντα που κρεμόταν από τον ώμο και έφευγαν βιαστικά.

Για την παρουσία τους ήταν ενήμεροι και άνδρες της Αστυνομικής Δ/νσης Ηλείας που πριν από λίγες μέρες είχαν προχωρήσει σε έρευνες  για τον εντοπισμό τους, όμως όσο και να “χτένισαν” την περιοχή, δεν κατάφεραν να τις εντοπίσουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, εμφανίστηκαν πάλι μετά από μερικές μέρες στο κέντρο το Πύργου και ειδικότερα στις καφετέριες που είναι στην πλατεία δικαστηρίων και Σάκη Καράγιωργα για μία με δύο ώρες και εξαφανίστηκαν και πάλι. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε