Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: “Κλείνουν” την κλινική για να πάνε σε… γάμο! “Πόλεμος” των νοσοκομείων Πύργου – Αμαλιάδας για τις εφημερίες!

Ηλεία: “Κλείνουν” την κλινική για να πάνε σε… γάμο! “Πόλεμος” των νοσοκομείων Πύργου – Αμαλιάδας για τις εφημερίες!

“Λουκέτο” σκοπεύουν να βάλουν οι γιατροί στη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» το επόμενο Σαββατοκύριακο προκειμένου να παραστούν σε …γάμο! Τουλάχιστον έτσι καταγγέλλουν οι συνάδελφοί τους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας…

Η υπόθεση εφημερίας στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου έχει γίνει σίριαλ τις τελευταίες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, έπεται συνέχεια.

Σύμφωνα με το patrisnews.com οι γιατροί της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, καταγγέλλουν πως στις αρχές Σεπτεμβρίου έλαβαν από τη διοίκηση το πρόγραμμα εφημεριών των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας για το μήνα Σεπτέμβριο.

Με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε εφημερία η Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Όπως υποστηρίζουν, ωστόσο οι γιατροί της Αμαλιάδας εκ των υστέρων ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν ισχύει επί της ουσίας και μπορεί να αναγράφεται κανονικά στα χαρτιά ότι εφημερεύει η Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, την εφημερία όμως κλήθηκαν στην πορεία να καλύψουν οι γυναικολόγοι/μαιευτήρες του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν, το προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου σκοπεύει να παραστεί σε γάμο υπαλλήλου της κλινικής!

Η απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γιατρών της Μαιευτικής/Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και ιδιαίτερα σκληρή είναι η δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Πατρίς” ο διευθυντής της Μαιευτικής κλινικής και διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ανδρέας Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρει: «Η αδυναμία της διοικήτριας της ενιαίας διοίκησης να αντιμετωπίσει, πρώτον την παρανομία, δεύτερον την παρατυπία και τρίτον τον τσαμπουκά ορισμένων συναδέλφων του Νοσοκομείου του Πύργου, την οδήγησαν στο “αποφασίζω και διατάζω”. Παρακολουθούμε λοιπόν την προσπάθεια υποβάθμισης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έναντι του Νοσοκομείου Πύργου σε ένα καινούργιο επεισόδιο. Εάν οι πιο πάνω από τη διοικήτρια θέλουν να ενημερωθούν με λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω, αν βρουν χρόνο σας μου το ζητήσουν θεσμικά ως διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας».

Διαβάστε επίσης: Θηλυκή συμμορία ρήμαζε την Πάτρα – 17 διαρρήξεις σε ένα μήνα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε