Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: ”Μας γδέρνουν και εισπράττουν μόνο Τρίτη και Πέμπτη”!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Οργισμένοι οι κάτοικοι της Αμαλιάδας, της Πηνείας και της ευρύτερης περιοχής, μετά την απόφαση που ελήφθη…

και τέθηκε σε εφαρμογή εν μία νυκτί, να λειτουργεί το ταμείο στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα μόνο Τρίτη και Πέμπτη!

Φυσικά, τα «θύματα» στην προκειμένη περίπτωση είναι οι πολίτες, οι οποίοι από τη μια καλούνται να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αυξήσεις, πάγια και χαράτσια και από την άλλη έρχεται η ΔΕΗ και τους τιμωρεί για δεύτερη φορά, βάζοντάς τους στην ουρά για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

«Δεν φτάνει που μας τα παίρνουν, μας ταλαιπωρούν και από πάνω» είναι η φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες στην Αμαλιάδα, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έφθασαν στην ΔΕΗ για να πληρώσουν και τελικά «έφαγαν πόρτα».

Σύμφωνα με το patrisnews.com, oι κάτοικοι της Πηνείας χρειάστηκε να κάψουν την βενζίνη τους ή να πληρώσουν το εισιτήριό τους στο λεωφορείο για να φθάσουν στο ταμείο της ΔΕΗ και να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, ως τυπικοί καταναλωτές και τελικά διαπίστωσαν ότι ταλαιπωρήθηκαν άδικα.

Η απόφαση βεβαίως να λειτουργεί το ταμείο μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα, ελήφθη άνωθεν και απλώς στο υποκατάστημα της Αμαλιάδας κλήθηκαν να την εκτελέσουν, αφού δεν είχαν άλλη επιλογή. Μόνο που η ενημέρωση από κεντρικό επίπεδο σε τοπικό επίπεδο, έγινε την τελευταία στιγμή και το τοπικό υποκατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερώσει εγκαίρως για αυτή την τροποποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Κρίσιμες ώρες για τους νεαρούς τραυματίες της καταδίωξης-Νέα συγκλονιστική μαρτυρία!

Ξάνθη: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε σπίτια και αποθήκες – Δείτε βίντεο!

Χανιά: Άγρια ληστεία με καλάσνικοφ σε βενζινάδικο – Χειροπέδες στους δράστες!

Πάτρα: Πού φαντάζεστε ότι βρίσκονται αυτές οι τουαλέτες; – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε