Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Ο Αλφειός ”πνίγει” κοπάδια και καταστρέφει περιουσίες!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η σφοδρή κακοκαιρία της Πέμπτης υπερχείλισε τον ποταμό – Το πρώτο φως της ημέρας φανερώνει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Κρέστενας και της Αρχαίας Ολυμπίας  – Δείτε φωτογραφίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, κατολισθήσεις και έντονες λασποροές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι. Κυρίως στον παραποτάμιο δρόμο Πλουτοχωρίου – Σέκουλα σε αρκετά σημεία και στον κεντρικό δρόμο Κρεστένων – Ανδρίτσαινας.

Στα Καλυβάκια έχει σημάνει συναγερμός καθώς η στάθμη του Αλφειού βρίσκεται σε οριακό σημείο και ανεβαίνει. Οι πρώτες εικόνες απο την περιοχή των Άσπρων Σπιτιών είναι ενδεικτικές της κατάστασης. Ο συνδυασμός Ερυμάνθου και Αλφειού είναι καταστροφικός για τους αγρότες της περιοχής αφού όλα έχουν καλυφθεί απο τεράστιες ποσότητες νερού και λάσπης.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Από την άλλη πλευρά στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε αρκετά χωρία. Αναφορές για κατολισθήσεις και στον τούνελ Εκεχειρία, όπου το πρωί σημειώθηκε ατύχημα με υλικές ζημιές. Πληροφορίες και για την περιοχή του Φλόκα όπου υπερχείλισε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πνίγονται κοπάδια με πρόβατα στην Αλφειούσα και καλλιεργήσιμες εκτάσεις βρίσκονται κάτω από το νερό. Την κατάσταση έχει επιδεινώσει σημαντικά τόσο ο Ερύμανθος, όσο και ο Ενιπέας, όπου στην περίπτωση του Ενιπέα σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει ξανά το σπίτι της οικογενείας που είχε γίνει διάσωση στις μεγάλες πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου του 2012.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μυτιλήνη:”Την έθαψα με το εσώρουχο, γιατί ήθελα να τη θυμάμαι ημίγυμνη” – Φωτό και βίντεο!


Ηράκλειο:Η άγρια μάχη αντιεξουσιαστών-οπαδών της Χρυσής Αυγής στην κάμερα -Βίντεο!

Ρέθυμνο: Τραγωδία σε έρημο εργοστάσιο – Βρήκαν απαγχονισμένο Γερμανό τουρίστα!

Τρίκαλα: Το μπαρ της ακολασίας – Σερβιτόρες του σεξ με 100€!

Πάτρα: Ποινή-ρεκόρ 1.164 ετών σε 4 Γεωργιανούς δουλέμπορους!

Θεσσαλονίκη:”Καλόγριες” μανούλες στην απάτη – Τα παραμύθια έφερναν δαχτυλίδια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε