Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Ο ξαφνικός πυρετός ήταν η αρχή του τέλους του – Δάκρυα για τον άτυχο Παναγιώτη [pics]

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Συγκλονίζει την Αμαλιάδα ο θάνατος του Παναγιώτη Βακάλη. Δάκρυα για τον 32χρονο που έφυγε μέσα σε λίγες μέρες…

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται πλέον ο 32χρονος Παναγιώτης Βακάλης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Παναγιώτης ήταν ελαιοχρωματιστής και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Καλοπροαίρετος και καλοσυνάτος, ακόμη και όταν δεν είχε δουλειά, λόγω της κρίσης του επαγγέλματος, δεν το έβαζε κάτω και ήλπιζε σε καλύτερες ημέρες.

Σε ημέρες που ποτέ δεν θα έρθουν, αφού πριν από περίπου πέντε μήνες περίπου όλα άλλαξαν. Ένας απλός πυρετός που εμφάνισε ο 32χρονος, αποδείχθηκε ο χειρότερός του εφιάλτης. Άρχισαν οι εξετάσεις σε Νοσοκομείο των Αθηνών και δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν καλά για τον Παναγιώτη. Όπως αποδείχθηκε είχε προβληθεί από μία σπάνια μορφή καρκίνου και οι γιατροί ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα.

Έτσι, άρχισαν οι νοσηλείες, οι θεραπείες, ο αγώνας για την αντιμετώπιση της νόσου. Ένας αγώνας δύσκολος και επίπονος, με τον Παναγιώτη να στέκεται παλικάρι, προσπαθώντας να κερδίσει και πάλι τη ζωή του. Τη ζωή που ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο αγώνας ήταν άνισος εξαρχής, η νόσος δεν αντιμετωπίστηκε και ο Παναγιώτης προχθές το βράδυ, μόλις στα 32 του χρόνια, έφυγε για το τελευταίο ταξίδι, για άλλες γειτονιές…

Σήμερα, οι γονείς και τα τέσσερα αδέλφια του, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το στερνό αντίο. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αμαλιάδα.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε