Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Ο βιασμός ήταν ερωτικό ραντεβού; Οι πρωταγωνιστές ανασκευάζουν…

Ηλεία: Ο βιασμός ήταν ερωτικό ραντεβού; Οι πρωταγωνιστές ανασκευάζουν…

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία νεαρής σε αστυνομικό τμήμα – Η υπόθεση όμως φαίνεται πως παίρνει διαφορετική τροπή…

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας προσήλθε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (01-04-2012) 24χρονη Βουλγάρα που διαμένει στην περιοχή, καταγγέλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού από 23χρονο ομοεθνή της.

Χθες το πρωί, άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, κατά την διάρκεια της προανάκρισης ο 23χρονος παρουσίασε διαφορετική εκδοχή, ενώ και η 24χρονη ανασκεύασε την αρχική της καταγγελία!

Συγκεκριμένα, στην αρχική της κατάθεση, η 24χρονη ισχυρίστηκε πως ο 23χρονος την έβαλε στο αυτοκίνητό του, το οποίο οδήγησε σε αγροτική περιοχή. Εκεί, ασκώντας βία πάνω της, την ανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 23χρονος κατέθεσε στους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας πως η ερωτική συνεύρεση με την 24χρονη είχε προσυμφωνημένο οικονομικό τίμημα, ύψους 20 ευρώ. Κατά την διάρκεια ωστόσο του ραντεβού ο 23χρονος αρνήθηκε να έρθει σε επαφή με την 24χρονη η οποία δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις, οπότε της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο 23χρονος στους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, η 24χρονη Βουλγάρα ξεκίνησει να ικανοποιεί την επιθυμία του, όταν ξαφνικά σταμάτησε. Τότε ο 23χρονος την έπιασε και χρησιμοποίησε τη δύναμή του, για να την αναγκάσει να συνεχίσει.

Το θέμα ωστόσο θα ξεκαθαρίσει σήμερα η Εισαγγελέας της Αμαλιάδας, ενώπιον της οποία θα οδηγηθεί ο 23χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ξάνθη: Φυλάκισε μάνα και κόρη στο σπίτι του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε