Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηλεία: Οι διαρρήκτες έκαναν... Ανάσταση, πριν από τους ιδιοκτήτες!

Ηλεία: Οι διαρρήκτες έκαναν... Ανάσταση, πριν από τους ιδιοκτήτες!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.04.2012 | 16:44
Πρώτη δημοσίευση: 16.04.2012 | 12:23

Οι διαρρήκτες φρόντισαν να «χτυπήσουν» την ώρα του Επιταφίου και της Ανάστασης, σε πόλεις και χωριά της Ηλείας, την ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στην εκκλησία.

Στον Πύργο οι διαρρήκτες έκλεψαν δεκαπέντε χρυσές λίρες από σπίτι σε γειτονιά της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, oι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο της τουαλέτας την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν στην περιφορά του Επιταφίου. Έτσι με δεδομένη τη χρονική καθυστέρηση στην επιστροφή τους, οι κλέφτες δούλεψαν ανενόχλητοι. Έψαξαν σε όλους του χώρους και στην κρεβατοκάμαρα βρήκαν τις λίρες αξίας 4.500 ευρώ, αφού η τιμή τους και μαζί του χρυσού τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει.

Στα Γρανιτσέϊκά οι διαρρήκτες χτύπησαν επίσης την ώρα του Επιταφίου. Μόνο από ένα απρόοπτο γεγονός που θα έφερνε τους ιδιοκτήτες πίσω σπίτι τους θα μπορούσαν να πιαστούν, αλλά πόσες μπορούσε να ήταν οι πιθανότητες. Οι δράστες μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αφού έψαξαν όλους τους χώρους βρήκαν και πήραν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Μετά την ώρα του Επιταφίου οι διαρρήκτες χτύπησαν και την ώρα της Ανάστασης και πάλι στον Πύργο. Έτσι «μπούκαραν» σε μονοκατοικία, παραβιάζοντας το παράθυρο του υπνοδωματίου και άρχισαν το ψάξιμο. Βρήκαν και πήραν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Την ώρα της Ανάστασης έδρασαν οι κλέφτες και στη Γαστούνη. Παραβίασαν την κεντρική πόρτα οικίας χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν. Έφυγαν παίρνοντας χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Αλλά και τη Μεγάλη Πέμπτη οι διαρρήκτες «χτύπησαν» στη Γαστούνη, την ώρα που οι πολίτες άκουγαν τα Δώδεκα Ευαγγέλια στις εκκλησίες. Από τις 20.30 έως τις 22.00 το βράδυ, όπως και στις άλλες δύο περιπτώσεις δηλαδή, οι κλέφτες «αλώνισαν» σε σπίτι από όπου πήραν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ που βρήκαν σε ντουλάπα.



   Διαδώστε αυτό το άρθρο