Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Περίμενε για 20 λεπτά ασθενοφόρο, στα 500 μέτρα από το νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Θύμα της όλης κατάστασης, η ηλικιωμένη που βλέπετε πεσμένη στο δρόμο…

Είναι από τα αρνητικά της κατάστασης που επικρατεί στην Ηλεία στον τομέα της Υγείας, αυτό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (08-07-2012) στην Αμαλιάδα. Μια ηλικιωμένη που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, περίμενε για είκοσι λεπτά να έλθει ασθενοφόρο, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 500 μέτρα από το νοσοκομείο της πόλης.

Το ευτράπελο δεν «έληξε» εκεί. Σύμφωνα με το ilialive.gr, λόγω μη εφημέρευσης βασικών ειδικοτήτων και λόγω των γνωστών ελλείψεων ιατρικού προσωπικού, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Το ατύχημα έγινε στην οδό Ευαγγελιστρίας λίγο πριν από τις οκτώ το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρεται να παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Κατά μια άλλη εκδοχή που εξετάζεται από την Τροχαία, η ηλικιωμένη έχασε την ισορροπία της όταν τρόμαξε που πέρασε κοντά της η μηχανή, χωρίς να την ακουμπήσει.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Πύργο και επέστρεψε στο νοσοκομείο της πόλης. Οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ είναι σημαντικές καθώς δεν μπορεί να διαθέσει δύο ασθενοφόρα από βάρδια, ενώ και αυτά που υπάρχουν εδρεύουν στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νομού, με τη νότια Ηλεία να μην έχει ασθενοφόρο για άμεση κινητοποίηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντιμετώπιση των περιστατικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Κρεμόταν στο κενό, απελπισμένη μητέρα με δύο άνεργα παιδιά!

Εύβοια:Άνοιξε την πόρτα της ταράτσας και βρήκε νεκρό τον γιο του!

Αχαϊα:Η πιο επεισοδιακή βάπτιση -Ξύλο εντός και εκτός της εκκλησίας!

Ρέθυμνο: Τι φαντάζεστε ότι έκανε ξενοδόχος για να αυξήσει τα κέρδη του;

Πάτρα: Το εσώρουχο που φορούσε, πιστοποίησε την ενοχή του!

Ηράκλειο: Σακάτεψε στη μέση του δρόμου την ”καλή” του και την έστειλε στο χειρουργείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε