Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: Πέθανε από ασφυξία εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του!

ΦΩΤΟ από patrsinews.com
ΦΩΤΟ από patrsinews.com

Η ώρα ήταν 21:50 όταν οι δείκτες του ρολογιού σταμάτησαν για πάντα για τον 24χρονο, που τα τελευταία χρόνια διέμενε με την οικογένειά του στο Βρανά Βαρθολομιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, ο 24χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa χρώματος ασημί και είχε κατεύθυνση από το Κάστρο προς τα Λουτρά Κυλλήνης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ είχε περάσει από μία στροφή του δρόμου στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και στη συνέχεια να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και ο νεαρός βρέθηκε καταπλακωμένος κάτω από το όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 24χρονος προσπαθούσε με τα πόδια του να σπρώξει τις λαμαρίνες του οχήματος για να απεγκλωβιστεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού όλα ήταν εναντίον του και ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.

Λίγη ώρα αργότερα διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο χωράφι και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λεχαινών και Αμαλιάδας, καθώς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών.
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Για τον 24χρονο όμως ήταν πολύ αργά. Όταν οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν κάτω από τις λαμαρίνες του οχήματος, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ζωντανός και στη συνέχεια οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.Ο 24χρονος, που έχει άλλα δύο αδέλφια, εργαζόταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή Αρκουδίου, ιδιοκτησία της οποίας είναι και το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φθιώτιδα:”Λύγισε” ο 22χρονος-Τον σκότωσαν στο ξύλο, οι ”φίλοι” του!

Θεσσαλία: Έβαλε μικρή αγγελία για τσοπάνη και… έγινε χαμός!

Θεσσαλονίκη: Οι ληστές βούτηξαν μέχρι… τα κερδισμένα δελτία του στοιχήματος!

Έδεσσα:Πώς φαντάζεστε ότι τιμωρήθηκαν οι παίκτες του Εδεσσαϊκού,για την ήττα τους;

Χανιά: Πυρομανής με μηχανάκι – Επί 2 ώρες έβαζε φωτιές!

Πάτρα: Το επεισοδιακό διαζύγιο 87χρονου με την 81χρονη γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε