Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Προφυλακίστηκαν οι πιστολέρο και ο εργοδότης – Φόβοι για νέα επεισόδια (Φωτό)!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

”Εσείς μας βάλατε στη φυλακή” επαναλαμβάνουν στους δημοσιογράφους οι τρεις επιστάτες που πυροβόλησαν τους απλήρωτους εργάτες στη Μανωλάδα – Ξέσπασμα η μάνα δύο παιδιών που χτυπήθηκαν…

Από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Πύργο πήραν τον δρόμο για τα κελιά των φυλακών οι τρεις επιστάτες και ο ιδιοκτήτης της φυτείας, που κατηγορούνται για την εγκληματική επίθεση εναντίον των απλήρωτων μεταναστών.

Στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας επικράτησε ένταση χθες το απόγευμα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση για την προφυλάκιση των τεσσάρων για τους πυροβολισμούς στην Μανωλάδα. Η μητέρα των δυο αδερφών ξέσπασε κατά του 57χρονου ιδιοκτήτη της φυτείας λέγοντας του «μου έφαγες τα παιδιά» ενώ οι τρεις κατηγορούμενοι τα έβαλαν με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ρεπορτάζ και έφτυναν τις κάμερες λέγοντας «εσείς μας βάζετε στην φυλακή».

Στην ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ιδιοκτήτη βάρυνε και η αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε απειλήσει τους εργάτες από το Μπανγκλαντές πως κινδύνευε η ζωή τους αν επιμείνουν να ζητούν την εξόφλησή τους. Την απειλή, η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο, φέρεται να εκτόξευσε το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν δεχτούν τα πυρά από τις καραμπίνες των επιστατών.

Εν τω μεταξύ την πλήρη διερεύνηση των όσων συνέβησαν στη Μανωλάδα ζήτησε με ανάρτηση της στο twitter η ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τα θέματα Δικαιοσύνης, Σεσίλια Μάλμστρεμ, η οποία στην ίδια ανάρτηση έκανε λόγο για «σοκαριστικά νέα για τον πυροβολισμό μεταναστών στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο πληροφόρησης Agence Europe «η ελληνική κυβέρνηση υποσχέθηκε να λάβει άμεσα και υποδειγματικά μέτρα για την καταπολέμηση τέτοιων απάνθρωπων επιθέσεων. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας δήλωσε σχετικά ότι πλέον δεν θα γίνεται ανεκτή στην Ελλάδα, η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή χιλιάδων μεταναστών εργατών υπό απαράδεκτες συνθήκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: ”Ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με βίαζε” – Μαρτυρική νύχτα για 16χρονο!

Βοιωτία: Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του!

Λευκάδα: Ζήτησε παγωτό και… πλήρωσε την καταγωγή του – Σάλος για την επίθεση σε 10χρονο παιδί!

Σκορπιός: Στην Ελλάδα ο Ριμπολόβλεφ – Ζήτησε και ξεκίνησαν περιπολίες του λιμενικού!

Εύβοια: Θρήνος στην Χαλκίδα για τον θάνατο νεαρού οδηγού!

Πάτρα: Η πιο αισιόδοξη είδηση της ημέρας – Η πρώτη βόλτα του 15χρονου Μανώλη!

Εύβοια: Ο κοστουμαρισμένος Αλβανός έκρυβε ένα ”ένοχο” μυστικό 13 ετών…

Αχαϊα: Και που να σφίξουν οι ζέστες…- Ο ένας αυνανιζόταν και ο άλλος μοίραζε σημειώματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε