Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Πρωταγωνίστρια ροζ βίντεο απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ηλεία: Πρωταγωνίστρια ροζ βίντεο απειλούσε να αυτοκτονήσει

Μια παντρεμένη γυναίκα από χωριό της ορεινής Ηλείας απείλησε να αυτοκτονήσει μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε..

Σύμφωνα με το iliapress.gr η γυναίκα που είναι μεσήλικη και μητέρα τριών παιδιών αναστάτωσε τον οικογενειακό και κοινωνικό της περίγυρο όταν δήλωσε πως θα βάλει τέρμα στη ζωή της μην αντέχοντας το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά το ανέβασμα στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τα εν λόγω βίντεο περιείχαν στιγμές σεξ με πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά και έναν διαζευγμένο από γειτονικό χωριό. Η παντρεμένη μητέρα φαίνεται μάλιστα σε δεύτερο βίντεο να επιδίδεται σε περιπτύξεις και με δεύτερο παρτενέρ, στέλεχος σε υπηρεσία του νομού, σχετική με τον τομέα της Υγείας.

Τα βίντεο παρακολούθησαν τυχαία συγχωριανοί της γυναίκας, οι οποίοι και την αναγνώρισαν με αποτέλεσμα οι εξωσυζυγικές της.. δραστηριότητες να μαθευτούν στην περιοχή.

Η γυναίκα μην αντέχοντας την κοινωνική κατακραυγή απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση των δικών της ανθρώπων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε