Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Σακάτεψε τον 10χρονο συμμαθητή του γιου του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία – Το 10χρονο παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο…

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (26/05/2010) στο δημοτικό σχολείο του χωριού Τραγανών. Σε ένα διάλειμμα, δύο 10χρονοι μαθητές τσακώθηκαν πάνω στο παιχνίδι και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των δασκάλων. 

Το μάθημα τελείωσε και τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι. Ο ένας από τους δύο μαθητές έπιασε τον πατέρα του και του μίλησε για το επεισόδιο. Εκείνος, αν και 35 ετών, αποφάσισε να στήσει καρτέρι στο 10χρονο παιδί στην αγορά του χωριού.

Όταν λοιπόν είδε το παιδί να περνάει από το σημείο, του επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα και το χτύπησε στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα. Το παιδάκι σωριάστηκε στο δρόμο και τότε ο… πατέρας-νταής είπε κάτι που έχει εξοργίσει ολόκληρο το χωριό: “Ας έρθει ο δικός σου πατέρας να με δείρει“. 

Το φοβερό στην υπόθεση είναι ότι ο 10χρονος μαθητής είχε χάσει τον πατέρα του πρόσφατα, γεγονός που φέρεται να γνώριζε ο 35χρονος. Όπως έλεγαν άλλωστε κάτοικοι της περιοχής, σε μια κλειστή κοινωνία, σε ένα χωριό όπως το δικό μας είναι αδύνατο κάποιος να μην γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στην υπόθεση, αφού για τα όσα συνέβησαν ειδοποιήθηκε η αστυνομία… 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε