Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Σε εξέλιξη ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα που γύριζαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οργισμένοι οι συγγενείς του, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου…

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη από τον υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννη Λαουδιά σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες και αφορά στο θάνατο 48χρονου πατέρα, τον οποίον περιέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και τελικά κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργεί η Αγγελική Τσιόλα για τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, από την Αμαλιάδα.

Ο 48χρονος ξεψύχησε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (16-09-2012). Τα ξημερώματα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας από τους οικείους του, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική. Μέχρι εκεί όλα καλά, μόνο που το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί άρχισαν πλέον  να συζητούν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έγινε επικοινωνία με το νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις. ‘Ετσι κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο ασθενής έπρεπε να μεταφερθεί αρχικά στο 409 Νοσοκομείο Πατρών για να γίνει καρδιολογική εκτίμηση, αφού εκεί εφημέρευε καρδιολόγος, εν συνεχεία να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για να εξεταστεί από χειρουργό, αφού εκεί εφημέρευε χειρουργός και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που εφημέρευε.

Ένα μεγάλο ταξίδι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, που τελικά οδήγησε στον θάνατο τον 48χρονο. Πράγματι, ο ασθενής στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό. Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα:Οφειλέτης πήρε αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ,για να πέσουν στο κενό!

Ζάκυνθος:Καταδικάστηκε ο νεαρός ταξιτζής που μαχαίρωσε στην καρδιά Βρετανό τουρίστα!

Γρεβενά: Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρήκε βοσκός σε δύσβατη περιοχή!

Αγρίνιο: H κατάληψη στο σχολείο έληξε με εισβολή έξαλλου πατέρα!


Φθιώτιδα:Δεν πήγαν όλοι οι τουρίστες στους Δελφούς,για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς…

Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο της ”βασιλικής θαλαμηγού” στην Αγία Πελαγία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε