Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Σκοτώθηκε δίπλα στον πατέρα του – Τραγωδία στην εθνική οδό (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το 18χρονο παιδί σκοτώθηκε ακαριαία – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του πατέρα του, που για την ώρα δεν γνωρίζει την θλιβερή είδηση

Η νύχτα των Χριστουγέννων στην Ηλεία δεν έμελλε να είναι χαρούμενη. Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος ήρθε να συνταράξει την τοπική κοινωνία. Ο Κ.Δ. σκοτώθηκε σε εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και ο πατέρας του, που επέβαινε σε αυτό.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στις διασταυρώσεις Χόχολη και Βυτινεϊκων (Οινοποιητική ΕΑΣ). Σύμφωνα με το ilialive.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος με κατεύθυνση προς τον Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κράσπεδο της βοηθητικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε μεταλλικό κουτί όπου βρισκόταν ρυθμιστής του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της Εθνικής Οδού.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο πατέρας του νεαρού οδηγού, δεν μπορούσε λόγω της θέσης στην οποία βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος να αντιληφθεί πως ο γιος του είχε σκοτωθεί δίπλα του.

Με μεγάλη προσπάθεια μιας και το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον πατέρα του 18χρονου και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Άμεσα οι γιατροί έκαναν εργαστηριακές εξετάσεις για να δουν την κατάσταση των τραυμάτων του και στη συνέχεια τον εισήγαγαν στο χειρουργείο. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr, από το σημείο του δυστυχήματος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Πέθανε στην γιορτή της – Οδύνη για τον θάνατο της 26χρονης κοπέλας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε