Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Σπείρα ληστών με έδρα την Αθήνα ”βλέπουν” πίσω από το χτύπημα στη χρηματαποστολή!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι αρχές βλέπουν τα βίντεο που κατέγραψαν πολίτες με τα κινητά τους τηλέφωνα και προσπαθούν να βρουν στοιχεία από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες…

Στην εκτίμηση πως οι ληστές που χτύπησαν το απόγευμα της Τρίτης προέρχονται από την Αττική και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία με αρκετά χτυπήματα, καταλήγουν για την ώρα οι Αρχές στην Ηλεία. Ήδη στην Ασφάλεια κινούνται όχι στα τυφλά αλλά σε έναν συγκεκριμένο άξονα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν αποκλείεται να εμπλέκονται αρκετά γνωστά ονόματα από το χώρο του εγκλήματος με έδρα την Αττική. Από την περιοχή και κυρίως από τα Καμίνια και το Αιγάλεω είχαν κλαπεί και δύο από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το ένα από τα τρία αυτοκίνητα που μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται να ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με την ΥΔΕΖΙ.

Στην Ηλεία οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για την ίδια σπείρα ληστών που πολύ πρόσφατα, μόλις τον περασμένο μήνα, «χτύπησαν» στην περιοχή του Ασπροπύργου και τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν πως κινούνται – αν δεν έχουν έδρα – στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου εξετάζουν πολύ προσεκτικά όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τις εικόνες που έχουν καταγράψει πολίτες με κινητά τηλέφωνα, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές, στο μεγάλο χρόνο παραμονής των ληστών στο σημείο, ώστε να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο.

Ακόμα δεν αποκλείεται η συμμετοχή εγκληματιών από την Ηλεία, όχι όμως σε επιτελικό ρόλο ή εκτελεστικό ως προς την επιχείρηση, αλλά βοηθητικό ως προς το σχεδιασμό και τη γνώση της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:Μανιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων σε μετανάστες-Φόβος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα!

Καστοριά:Χαροπαλεύει οδηγός των ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε ποτάσα!

Πάτρα: Άρπαξε το μωρό από τη μάνα και το φίλησε στο στόμα!

Ρόδος: ”Μεθύσαμε και όταν ξύπνησα κατάλαβα πως με βίασε”!

Πρέβεζα:Κατάφεραν να βγουν πριν εκραγεί το αυτοκίνητό τους-Φωτό και βίντεο!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε