Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Τα πήραν όλα από λυόμενο σεισμόπληκτου!

ΦΩΤΟ από iliatora.gr
ΦΩΤΟ από iliatora.gr

Θρασύτατη ληστεία στο φτωχικό κατάλυμα οικογένειας σεισμόπληκτων! Πήραν ακόμη και την κατσαρόλα με τη φασολάδα!

Στις 8 Ιουνίου του 2008 ο Θανάσης Αλεξανδρόπουλος σώθηκε από το σεισμό των 6,5 ρίχτερ που “χτύπησε” τη Βάλμη Ηλείας, ισοπεδώνοντας το χωριό.

Ο 60χρονος, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε από τον 1ο όροφο του παλαιού σπιτιού που διέμενε… καταπλακωμένος από τα συντρίμμια στο υπόγειο… Ωστόσο ευτυχώς διασώθηκε με ελαφρά μόνο τραύματα.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα της οικογένειας που από τότε μένει σε ένα φτωχικό λυόμενο, προχθές το πρωί δέχτηκαν την “επίσκεψη” θρασύτατων ληστών.

Σύμφωνα με το iliatora.gr άγνωστοι δράστες μπήκαν στο λυόμενο και έκλεψαν την κυνηγετική καραμπίνα, την τηλεόραση αλλά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί! Οι κλεφτες άδειασαν το ψυγείο παίρνοντας όλα τα τρόφιμα και φεύγοντας πήραν μαζί ακόμη και τη χύτρα με τη φασολάδα που είχε μαγειρέψει η σύζυγος του.

Μόλις επέστρεψαν στο λυόμενο και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, η σύζυγος του κ. Αλεξανδρόπουλου έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου για τις πρώτες βοήθειες…

Μιλώντας στο iliatora.gr ο Θανάσης Αλεξανδρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν αντέχω άλλο! Μας ξέχασε η πολιτεία, μας ξέχασαν όσοι μας έταζαν πως θα μας βοηθούσαν, οι μόνοι που μας θυμούνται είναι οι κλέφτες… Καλύτερα να μη σωνόμουνα από το σεισμό μ’ αυτά που ‘χω τραβήξει από τότε…”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε