Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Ταλαιπωρία… μετά θάνατον – Στα αζήτητα του νεκροτομείου για ένα μήνα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για κάποιους ανθρώπους η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος… ούτε μετά θάνατον. Στην περίπτωση ενός 92χρονου που πέθανε στον Πύργο, η ψυχή του δεν έχει ηρεμήσει, αφού έφυγε από τη ζωή περίπου πριν από ένα μήνα και παραμένει άταφος μέχρι και σήμερα.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιους υπαλλήλους του δήμου, που από ανθρωπιά, έδειξαν ενδιαφέρον και προθυμία να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε αυτός ο άνθρωπος να ταφεί – καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς. Όμως και εδώ «σκόνταψαν» στην απώλεια του φακέλου του 92χρονου που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πύργου έως το θάνατό του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο υπερήλικας πριν από ένα μήνα άφησε την τελευταία του πνοή, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο του Πύργου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναζήτησαν συγγενείς του 92χρονου, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κανένα. Όλο αυτό το διάστημα από το θάνατό του έως σήμερα κανένας δεν τον αναζήτησε και παραμένει μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους του νεκροτομείου.

Να βοηθήσουν προσπάθησαν και οι υπηρεσίες της Πρόνοιας, καθώς επίσης να προχωρήσουν το θέμα της ταφής τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά κινητοποιήθηκαν ευαισθητοποιημένοι από την εξέλιξη που έλαβε η υπόθεση υπάλληλοι του δήμου Πύργου, όπου κατάφεραν να βρουν τρόπο να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας και η ψυχή του 92χρονου επιτέλους να ησυχάσει.

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας όπου απευθύνθηκαν εξασφάλισε μια θέση ταφής στο νεκροταφείο του Πύργου, ενώ γνωστό γραφείο τελετών της πόλης καλύπτει τα έξοδα της κηδείας. Όμως εκεί που οι δημοτικοί υπάλληλοι πίστευαν πως είχαν φτάσει στο τέλος του δρόμου, αναζητώντας το πιστοποιητικό θανάτου του 92χρονου για να προχωρήσουν στην άδεια ταφής, ανακάλυψαν πως ο φάκελός του έχει χαθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Έτσι η ταλαιπωρία μετά θάνατόν του 92χρονου παρατείνεται. Υπάρχει ελπίδα όμως πως θα υπάρξει τρόπος να πραγματοποιηθεί η κηδεία κανονικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να λάβει τέλος το απάνθρωπο αυτό μαρτύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάρος: Θάνατος στα βράχια της Νάουσας – Τον βρήκε νεκρό μια παρέα νεαρών!

Ρέθυμνο: Ισόβια για τον στραγγαλισμό γριούλας στο σπίτι της!

Πάτρα: Κατέρρευσε σε καφετέρια – Πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πλησιάσει το ασθενοφόρο!

Πρέβεζα: Χτύπησε το σπίτι τους κεραυνός, την ώρα που έτρωγαν!

Κρήτη: Μετά το χτένισμα οι Μαροκινοί ”κούρεψαν” τον κομμωτή!

Βόλος: Οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών – Μάνα, κόρη και γιος με χειροπέδες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε