Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηλεία: Τη σκότωσε και κοιμόταν δίπλα της, για δύο μέρες – Φωτό!

Ηλεία: Τη σκότωσε και κοιμόταν δίπλα της, για δύο μέρες – Φωτό!

Στο φως άγνωστες πτυχές της δολοφονίας 41χρονης γυναίκας, που σόκαρε τη χώρα – Σε ποια κατάσταση βρήκαν οι αστυνομικοί τον δολοφόνο…

Οι πτυχές και το σκηνικό του εγκλήματος που συνέβη στην Παλιά Μανωλάδα το βράδυ της Παρασκευής και αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, λαμβάνουν διαστάσεις που σοκάρουν.

Η άτυχη 41χρονη Marilena – Georgeta Alistar βρέθηκε νεκρή από το αδερφό της το πρωί των Θεοφανείων, φέροντας πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα της και το κεφάλι, από τα χτυπήματα που είχε καταφέρει ο 45χρονος σύζυγός της, πιθανότατα με σφυρί και κατσαβίδι ή ψαλίδι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι είχε ακόμα ένα καβγά σαν αυτούς που το τελευταίο διάστημα πολλές φορές είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε ένα χώρο – που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σπίτι, απλά ένα δωμάτιο χωρίς πορτοπαράθυρα, αλλά με δύο ανοίγματα και μια υποτυπώδη στέγη, ζούσαν από το καλοκαίρι και μετά.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Εκεί με βάση τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται και μέσα στο καβγά ο 45χρονος άρχισε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα και έπειτα με όποιο αντικείμενο βρισκόταν στο χώρο. Μια από τις τραγικές πτυχές του εγκλήματος, ήταν πως ο δράστης μέσα στο μεθύσι του και μετά την πράξη του συνέχισε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι που είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του, όχι μόνο το ίδιο, αλλά και το επόμενο βράδυ, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.

Το στυγερό έγκλημα ήρθε στο φως όταν ο αδερφός της, που ζει και αυτός στην περιοχή, την αναζήτησε το πρωί της Κυριακής και τη βρήκε δολοφονημένη μέσα στην τρώγλη που ζούσε τους τελευταίους μήνες από το καλοκαίρι και μετά με τον σύζυγό της. Ο αδερφός της είναι βοσκός στην περιοχή και επιστρέφοντας από τη δουλειά του πέρασε από το “σπίτι” της αδερφής του όπου αντίκρισε το τραγικό θέαμα μαζί με τον εργοδότη του.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Τότε ειδοποίησε την Αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις του συζύγου της, που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο άμεσα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δράστης από την πρώτη στιγμή ομολόγησε πως ήταν αυτός που στον καβγά που είχε με την γυναίκα του, την είχε χτυπήσει άγρια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος ακόμα και την ώρα της προσαγωγής του φέρεται πως ήταν μεθυσμένος.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πέρα από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει η άτυχη γυναίκα στο σώμα της, ο θάνατός της ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα.

Σε δηλώσεις του ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, τόνισε πως «πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, καταρχήν από θλον αμβλύ όργανο και κακώσεις από νύσσον όργανο. Ο θάνατος έχει επέλθει μεταξύ 36 και 48 ωρών. Περισσότερα θα έχουμε με τη νεκροψία. Βρέθηκαν κάποια όργανα, κατασχέθηκαν, θλον αμβλύ όργανο πιθανόν να είναι κάποιο σφυρί, κάποια βαριοπούλα, το νύσσον όργανο είναι κατσαβίδι, ψαλίδι…

Η 41χρονη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 23 και 24 ετών που ζουν στη Ρουμανία, μαζί με τον άντρα της βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μανωλάδας τουλάχιστον μια δεκαετία. Παλιότερα διέμεναν σε ένα σπίτι υπό καλύτερες συνθήκες, ενώ όπως υποστήριξε ο αδερφός της, πολλές φορές φιλοξενούσε το ζευγάρι στο δικό του σπίτι που ήταν επίσης σε καλύτερη κατάσταση, από την τρώγλη που άφησε την τελευταία της πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε