Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Το μεγάλο λάθος του πατέρα που εξαφανίστηκε μαζί με την κόρη του – Ο πανικός και η περιπλάνησή τους (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Στο κόκκινο η αγωνία για τον πατέρα και την κόρη που αγνοούνται για 6η συνεχόμενη μέρα. Οι μαρτυρίες συμπληρώνουν τα κομμάτια στο παζλ της εξαφάνισης…

Για έκτο 24ωρο αγνοούνται ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη στην Ηλεία. Οι Αρχές έχουν ερευνήσει μια πολύ μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας έχοντας επεκτείνει το πεδίο τόσο προς τα ορεινά, όσο και προς τα παραλιακά σημεία, δίχως κανένα αποτέλεσμα. Στο μεταξύ μια ακόμα μαρτυρία η τρίτη κατά σειρά, έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο 68χρονος το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χωρίς καμία δυνατότητα προσανατολισμού, σε πανικό και κατάσταση κρίσης. Και αυτό σε αντίθεση με την κόρη του που παρά τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έδειχνε πολύ πιο ήρεμη. Το τελευταίο ίχνος τους σύμφωνα με τις νέες μαρτυρίες ήταν περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα και πάλι στην περιοχή της Κουρούτας σε πολύ κοντινή απόσταση από την προηγούμενη αναφορά. Αυτό φανερώνει πως πατέρας και κόρη για περισσότερες από έξι ώρες περιπλανιόντουσαν σε μια ακτίνα μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το χώρο που διέμεναν και προφανώς πάντα προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο να επιστρέψουν πίσω.

Ως κομβικό λάθος που οδήγησε σε απρόβλεπτες συνέπειες σε ότι αφορά την κατάσταση κυρίως του 68χρονου, φέρεται να ήταν το ότι επιστρέφοντας από τον εσπερινό της Αγ. Μαρίνας δεν έστριψε εκεί που έπρεπε στα 500 μέτρα και συνέχισε προς το χωριό. Από εκεί και ύστερα φαίνεται πως προσπαθούσε συνέχεια να βρει το δρόμο για το σπίτι, ρωτώντας όμως πάντα για λάθος σημείο, αφού ανέφερε «Κουρούτα» και εννοούσε Αγ. Μαρίνα Δουνείκων. Είναι όμως πραγματικά άξιο λόγου το πως κατάφεραν δύο άνθρωποι να χαθούν βράδυ Σαββάτου στην πιο πολυσύχναστη περιοχή του νομού.

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σε ότι αφορά τις χθεσινές έρευνες έγιναν και πάλι με επίγειες δυνάμεις και μέσα της ΕΛ.ΑΣ. σε μεγάλη έκταση του ηλειακού κάμπου. Παράλληλα ερευνήθηκαν από αστυνομικούς και υπαλλήλους των ΤΟΕΒ όλα τα μεγάλα αρδευτικά κανάλια και διώρυγες μήπως το αυτοκίνητο έχει καταλήξει εκεί μαζί με τους επιβαίνοντες. Το γεγονός ότι πέρασε ένα ακόμα 24ωρο περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες – εφόσον πατέρας και κόρη δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή – να είναι σε καλή κατάσταση. Τέλος καθημερινή είναι η επίσκεψη αστυνομικών στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, όπου και εκεί δεν έχουν δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε