Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Το μνημόσυνο της οργής – Η δημοτική αστυνομία έκοψε σε όλους κλήση!

ΦΩΤΟ από patrsinews.com
ΦΩΤΟ από patrsinews.com

Ο κάθε οδηγός καλείται να πληρώσει 80€…

Τεταμένη ήταν η κατάσταση χθες το πρωί (07-10-2012) στην κεντρική πλατεία του Πύργου, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, μεταξύ υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας Πύργου και πολιτών που είχαν εγκλωβιστεί με τα οχήματά τους έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Οι πολίτες που είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους στον μικρό χώρο δίπλα στον μητροπολιτικό ναό, εντός της κεντρικής πλατείας του Πύργου, προκειμένου να παρευρεθούν σε επιμνημόσυνη δέηση που τελούνταν στον Άγιο Νικόλαο, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν δημοτικούς αστυνομικούς να «κόβουν» κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο σημείο.

Περίπου είκοσι οχήματα είχαν «εγκλωβιστεί» στο άνοιγμα του Ναού, καθώς είχε κλείσει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος και η μοναδική έξοδος από τον χώρο της πλατείας. Αυτό ήταν κάτι που έφερε, σύμφωνα με πηγές, αγανάκτηση στους κατόχους των οχημάτων που εκτός από την «καμπάνα» των 80 περίπου ευρώ που θα πρέπει τώρα να πληρώσουν, αναγκάστηκαν να μείνουν «εγκλωβισμένοι» αρκετή ώρα στο σημείο έως ότου ανοίξει και η ηλεκτρονική δίοδος εξόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Πήρε δάνειο για να δώσει φακελάκι – ”Βροχή” οι καταγγελίες!

Χανιά: Πυρομανής με μηχανάκι – Επί 2 ώρες έβαζε φωτιές!

Πάτρα: Το επεισοδιακό διαζύγιο 87χρονου με την 81χρονη γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε