Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Το παιχνίδι των παιδιών, προκάλεσε καυγά μεταξύ εστιάτορα και γονέων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα παιδιά έπαιζαν και φώναζαν με τον εστιάτορα να βγαίνει από τα ρούχα του…

Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (21-07-2012) σε εστιατόριο παραλιακής περιοχής του νομού. Ο ιδιοκτήτης εστιάτορας “επιτέθηκε” λεκτικά με χείριστο τρόπο σε πελάτες του – γονείς, γιατί όπως υποστήριξε, τα παιδιά τους – ηλικίας 3 – 5 ετών – ενοχλούσαν τους υπόλοιπους πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης βγήκε από το κατάστημα μαινόμενος και πήγε κατευθείαν στην παρέα που καθόταν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια. Χωρίς καμία ευγένεια και διακριτικότητα, τους ζήτησε να «μαζέψουν» τα παιδιά τους γιατί κάνουν θόρυβο και ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες.

Οι γονείς αρχικά σάστισαν από τη λεκτική επίθεση, ενώ με απορία γύρισαν και κοίταξαν προς το μέρος τους όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος που είχαν ακούσει τις δυνατές φωνές του ιδιοκτήτη.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ οι γονείς πέρασαν στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι αυτό που συνέβαινε ήταν απρέπεια από την πλευρά του καταστηματάρχη, προσπαθώντας να τον «επαναφέρουν στην τάξη». Τον ρώτησαν αν υπάρχει πουθενά κάποια πινακίδα που ενημερώνει τους πελάτες ότι «απαγορεύονται τα παιδιά», με τον ιδιοκτήτη να επιμένει πως τα παιδιά ενοχλούν και ότι πρέπει οι γονείς να φροντίσουν να μην κάνουν φασαρία στο παιχνίδι τους. Μάλιστα με έντονο ύφος τους πρότεινε να τα πάνε σε παιδότοπο και όχι στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η συγκεκριμένη παρέα πλήρωσε άμεσα τον λογαριασμό και έφυγε, έξω φρενών με τον καταστηματάρχη, ενώ μετά από λίγα λεπτά και άλλες παρέες, με παιδιά αλλά και χωρίς, αποχώρισαν από το κατάστημα φανερά ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και όχι από τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σαμοθράκη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με το νεαρό ζευγάρι φοιτητών!

Λασίθι:Άγρια ληστεία την ώρα του γάμου με θύματα ηλικιωμένους!

Καλαμάτα: Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό για τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν!

Ηράκλειο:Εφιάλτης στην κουζίνα – Γύρισε και είδε έναν κουκουλοφόρο!

Τρίκαλα: Χωρισμός σε μπαρ με ξύλο, ζημιές και αίματα!


Κρήτη:Οι μελαχρινές που κάνουν θραύση στο facebook – Δείτε φωτό!

Ρόδος:Έστειλε τον υπάλληλό του, να καταθέσει σε τράπεζα, πλαστά χαρτονομίσματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε