Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Τον σκότωσε η κωφάλαλη ανιψιά του για να προστατεύσει τον πατέρα της – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το IliaLive
ΦΩΤΟ από το IliaLive

Τα δύο ετεροθαλή αδέρφια τσακώνονταν για ένα ελαιόδεντρο. Η 28χρονη κωφάλαλη με νοητική στέρηση, που ένιωσε ότι απειλείται ο πατέρας της, μαχαίρωσε το θείο της και τα τραύματα τον οδήγησαν στο θάνατο!

Όπως διαβάζουμε στο IliaLive, μετά από δύο χτυπήματα με μαχαίρι, στην πλάτη και τη μέση, ο 65χρονος κατέρρευσε έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού της οικογένειας…

Το έγκλημα έγινε χθες…
Σύμφωνα με το IliaLive, η 28χρονη κοπέλα υποστήριξε σε δάσκαλο νοηματικής, που βοήθησε στην εξέτασή της, ότι την ώρα που ο πατέρας της ήταν στα χέρια με το θείο της, άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και χτύπησε το θείο της. Ήταν η αίσθηση του κινδύνου που ένοιωσε και κινήθηκε με σκοπό να προστατέψει τον πατέρα της, φέρεται να είπε.

ΦΩΤΟ από το IliaLive

Μετά το χτύπημα, ο 65χρονος κατέβηκε από το κεφαλόσκαλο, βγήκε στο δρόμο έξω από το σπίτι και αιμόφυρτος εκεί κατέρρευσε. Βλέποντας αυτό ο ετεροθαλής αδερφός του, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με έναν συγχωριανό του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

ΦΩΤΟ από το IliaLive

Η μαχαιριά που δέχθηκε στην δεξιά ωμοπλάτη ο 65χρονος, στάθηκε μοιραία για αυτόν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικάστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου, το θύμα είχε δύο τραύματα από μαχαίρι και το ένα από αυτά ήταν θανατηφόρο, αφού η μαχαιριά του τρύπησε τον πνεύμονα.

ΦΩΤΟ από το IliaLive

Η 28χρονη μαζί με τον 61χρονο πατέρα της έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση η πρώτη και της συνέργειας ο δεύτερος.

Διαβάστε ακόμα:

Πύργος: Ένας νεκρός σε καυγά μεταξύ εξαδέλφων! Αιτία ήταν… μια ελιά!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε