Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Τους έσπασαν στο ξύλο για 205€ – Εφιάλτης για ζευγάρι την ώρα που ξυπνούσε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια περίεργη υπόθεση ληστείας εξετάζουν οι αρχές στο Ανήλιο Ζαχάρως. Ένα ζευγάρι έπεσε θύμα δύο ανδρών…

που τους επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι τους και τους ξυλοκόπησαν, για να φύγουν με λεία 200 ευρώ. Τα δύο θύματα κατάφεραν να ειδοποιήσουν την αστυνομία αρκετή ώρα αργότερα, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν πολλά στοιχεία για την επίθεση που δέχθηκαν. Το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται επί της ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας κοντά στη διασταύρωση Ανηλίου. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, ηλικίας 64 και 56 ετών, την ώρα που κοιμόντουσαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 06.00 και 07.30 το πρωί. Οι δράστες χτύπησαν με τα χέρια τους τα θύματά τους στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Φαίνεται πως τα χτυπήματα μαζί με το σοκ της επίθεσης ήταν τέτοια που τόσο ο 64χρονος όσο και η 56χρονη σύζυγός του δεν μπορούσαν να θυμηθούν πολλά για να αναφέρουν στους αστυνομικούς.

Οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό έψαξαν τους χώρους του σπιτιού και πήραν από ένα πορτοφόλι της γυναίκας το ποσό των 205 ευρώ για να τραπούν σε συνέχεια σε φυγή. Το ζευγάρι στάθηκε ανήμπορο να αντιδράσει στα χτυπήματα που δέχθηκε από τους ληστές.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο χώρο δεν διέκριναν ίχνη παραβίασης στις πόρτες ή τα παράθυρα του σπιτιού και προσπαθούσαν να καταλάβουν σε συνδυασμό με τις περιορισμένες πληροφορίες που μπόρεσε να δώσει το ανδρόγυνο, τι ακριβώς είχε συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε