Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηλεία: Χτύπημα σε αφύλακτο εργοστάσιο - Το ''έγδυσαν'' και έφυγαν ανενόχλητοι!

Ηλεία: Χτύπημα σε αφύλακτο εργοστάσιο - Το ''έγδυσαν'' και έφυγαν ανενόχλητοι!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2017 | 11:27
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2017 | 11:19

«Ποντικοί» εισέβαλαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο κτίριο του Βιολογικού καθαρισμού στα Λεχαινά και αφαίρεσαν μπαταρίες για γεννήτριες, εργαλεία του εργολάβου και καλώδια...

ενώ κατέστρεψαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Το εργοστάσιο βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την Μυρσίνη σε απομονωμένο όπως είναι φυσικό σημείο και δεν φυλάσσεται ούτε υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Έτσι οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι και τα αντικείμενα που αφαίρεσαν κοστίζουν περίπου 6.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Βιολογικού τον κ. Χρήστο Παλαιολόγο, σύντομα θα τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας, ενώ ο εργολάβος του έργου προσέλαβε ήδη security και το κτίριο φυλάσσεται πλέον σε 24ωρη βάση. Σύμφωνα με τον κ. Παλαιολόγο και παλαιότερα είχαν σημειωθεί κλοπές, ενώ η βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα αποκαταστάθηκε ήδη και σε λίγες μέρες η μονάδα θα λειτουργήσει. Πρώτα θα γίνουν δοκιμές με βυτιοφόρα και εφόσον όλα πάνε καλά θα συνδεθεί με το δίκτυο και θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του.

Το εργοστάσιο Βιολογικού Καθαρισμού είναι ένα μεγάλο έργο για τους δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού. Θα εξυπηρετεί την Ανδραβίδα, το Τραγανό, τα Λεχαινά και σύντομα την Μυρσίνη. Το έργο αυτό, προϋπολογισμού 2.648.500 ευρώ, συγχρηματοδοτήθηκε από: ΕΠΠΕΡΑ, Ταμείο Συνοχής, Εθνικούς Πόρους και ίδιους πόρους του κύριου Έργου.

Πηγή: patrisnews.com


   Διαδώστε αυτό το άρθρο