Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία:Άγρια ληστεία σε πιτσαρία-Επίθεση με όπλα, ξίφη και ρόπαλα!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Το χτύπημα έγινε μπροστά στα μάτια ενός ανήλικου παιδιού που έκλαιγε και ζητούσε από τους δράστες να σταματήσουν (δείτε το βίντεο)

Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, σε πιτσαρία που βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου. Οι 3 άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν μέσα και αμέσως έβγαλαν όπλο, ξίφος και ξύλινο ρόπαλο.

Πήραν χρήματα από το ταμείο, τον ιδιοκτήτη και το μάγειρα του καταστήματος τον οποίο χτύπησαν ελαφρά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του ιδιοκτήτη, της μητέρας και άλλων συνεργατών του.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο ilialive.gr περίμενε ένα τέτοιο χτύπημα στο κατάστημα και ήταν ανήσυχος για αυτό ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, θορυβημένος από τις δύο ληστείες που είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων επί της εθνικής οδού σε Επιτάλιο και Κρέστενα, με την πρώτη να έχει ως θύμα τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

Οι δράστες βούτηξαν συνολικά 620€, ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγαν τρέχοντας από την πίσω πλευρά του καταστήματος όπου επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε