Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία:Σκότωσε τη μάνα του και έκρυψε τη ματωμένη μπλούζα-Δείτε βίντεο!

Έκρυψε το όπλο σε ένα αυλάκι και προσπαθούσε να πείσει την αδερφή του, ότι είναι αθώος – Συγκλονιστικές στιγμές κατά τη σύλληψή του…

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (30-10-2011). 35χρονος τοξικομανής, πυροβόλησε και σκότωσε την 56χρονη μητέρα του, με κυνηγητικό όπλο, κατά την διάρκεια διαμάχης που είχαν, μέσα στο σπίτι τους στην Κάστα Κατακόλου. (διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Η 56χρονη μητέρα που για χρόνια στήριζε τον εξαρτημένο γιο της, κατέληξε να βρει τραγικό θάνατο στα χέρια του. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, αμέσως μετά το ανατριχιαστικό συμβάν, έβγαλε τα ματωμένα ρούχα του και έκρυψε το όπλο σε ένα αυλάκι, δίπλα από το σπίτι.

Λίγο αργότερα, συγγενικά πρόσωπα που περνούσαν από το σημείο, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αδερφή του δράστη, ήταν η μόνη που πλησίασε. Ο 35χρονος πάσχιζε να την πείσει ότι ήταν ατύχημα και απειλούσε πως αν εμφανιστούν αστυνομικοί, θα αυτοκτονήσει.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Με μια οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, πριν προλάβει να αντιδράσει. Όπως θα δούμε και στο βίντεο, ο μητροκτόνος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε κρύψει το όπλο, ενώ δεν σταμάτησε να λέει, πως το φονικό ήταν ατύχημα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα. Του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Ο δράστης ζήτησε και πήρε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε