Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία:”Σκότωσέ τον, να τελειώνουμε” – Εφιάλτης την ώρα του ύπνου!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού έτρεμε από το φόβο του…

Αντιμέτωπος με τρεις ληστές, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ήρθε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19-04-2012) ένας 45χρονος στην Καυκανία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Οι δράστες έφυγαν με «λεία» 450 ευρώ, που βρήκαν στο παντελόνι του θύματος και την κυνηγετικού του καραμπίνα, αφού πρώτα τον χτύπησαν και αναστάτωσαν όλο το σπίτι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν αλλού χρήματα.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από το ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας, στο οποίο έφτασαν χρησιμοποιώντας σιδερένια σκάλα, αφού ήταν ψηλά και δεν υπήρχε πρόσβαση από τον δρόμο ή από μπαλκόνι. Ωστόσο, δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν, αφού η ώρα ήταν περασμένες 02:00 τα ξημερώματα.

Οι δράστες αφού μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, ξύπνησαν τον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με σιδερένιο αντικείμενο (πιθανότατα όπλο) στον ώμο. Τα 450 ευρώ που βρήκαν στην τσέπη του παντελονιού του δε φαίνεται ότι ικανοποίησαν τους δράστες που συνέχισαν να απειλούν τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο ένας εκ των τριών φώναζε «σκότωσέ τον, σκότωσέ τον»  προκειμένου να τους υποδείξει σε ποιο άλλο σημείο έχει χρήματα. Οι δράστες έμειναν για αρκετά λεπτά μέσα στο σπίτι και αφού έψαξαν κάθε πιθανό σημείο, αναστατώνοντας τα πάντα, έφυγαν ανενόχλητοι, παίρνοντας μαζί τους και την κυνηγετική καραμπίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Αυτοκτονία με πολιτικές αναφορές – Βρέθηκε κρεμασμένος στη σκάλα!

Νάξος: Αυτοκτόνησε φοιτητής σε νηπιαγωγείο – Τον βρήκαν οι γονείς του, σε μια λίμνη αίματος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε