Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιωάννινα: Εγκαίνια του Αρσάκειου Σχολείου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

“Εμάς σαν Γιαννιώτες μας ενδιαφέρουν τα Γράμματα και τα γρόσια τα αφήνουμε για τους τραπεζίτες” είπε ο κύριος Παπούλιας, μιλώντας στους Λογγάδες Ιωαννίνων, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε σε αυτό που από πολύ παλιά λεγόταν για τους Γιαννιώτες ότι, “είναι πρώτοι στα άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα”.
Ο κ. Παπούλιας τιμά με την παρουσία του τις γιορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στα Γιάννενα για την 97η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. 

Το απόγευμα στην Πινακοθήκη της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών εγκαινιάζει έκθεση ιστορικών τεκμηρίων και τραπεζογραμματίων με θέμα “ο Ηπειρώτης Γεώργιος Σταύρος θεμελιωτής της οικονομικής συγκρότησης του νεοελληνικού κράτους”.
 

Στη συνέχεια, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών θα παρακολουθήσει επίσημη εκδήλωση με ομιλίες και προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ και αμέσως μετά θα εγκαινιάσει έκθεση με θέμα “θησαυροί της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων”. 
 
Αύριο, ο κ. Παπούλιας θα παρακολουθήσει στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων μεγάλη παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε