Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ιωάννινα: Η κυρία οδηγούσε με… 110 κιλά χασίς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο λόγος για μια 24χρονη η οποία συνελήφθη και… όπως αποκαλύφθηκε, είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια. Αναζητούνται άλλα δύο μέλη του κυκλώματος.

Η γυναίκα που είναι από την Αλβανία, συνελήφθη χθες το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλόβρυσου – Κακόλλακου.
Οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε τέσσερις σάκους, που περιείχαν 101 δέματα με χασίς, βάρους 110.085 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, αποτελούμενο τουλάχιστον από δύο ακόμη συμπατριώτες της .
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη των ερευνών, το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκεται και σε άλλες δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα:
– Στη διακίνηση ποσότητας χασίς βάρους περίπου 106 κιλών το πρωί της 28ης Μαΐου, σε δασώδη έκταση στο Ωραιόκαστρο Ιωαννίνων που είχαν βρεθεί από αστυνομικούς «σε καβάντζα» τέσσερις σάκοι με χασίς βάρους 106.690 γραμμαρίων.

– Στη διακίνηση ποσότητας χασίς βάρους 111 κιλών (που όπως προέκυψε, 23χρονος αλλοδαπός, μέλος του κυκλώματος, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο την 23-05-2012 είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στo 3 o χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλοβρύσου – Ιωαννίνων και έμφορτο χασίς κάνναβη βάρους 111.190 γραμμαρίων).

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο κάνει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε ακόμα:

Στα χέρια της αστυνομίας μέλη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών – Έγιναν 11 συλλήψεις!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε