Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ιωάννινα: Μετέφερε 104 κιλά χασίς έχοντας μαζί τον 4χρονο γιο της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, περισσότερα από 104 κιλά κάνναβης εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, σε αυτοκίνητο στο Καλπάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες από τον Πειραιά. Η μία μάλιστα, είχε μαζί της και τον 4χρονο γιο της (!) ενώ ακολούθησαν 3 συλλήψεις.

Το πρωί, σε μπλόκο στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πωγωνίου, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 33χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν, μια 20χρονη αλλα και το ανήλικο παιδί της. 

Στο έλεγχο που ακλούθησε οι αστυνομικοί εντόπισαν 4 σάκους με κάνναβη σε συσκευασία 49 δεμάτων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο γυναίκες είπαν πως, παρέλαβαν την κάνναβη σε αγροτικό δρόμο της περιοχής του Καλπακίου και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό ύποπτων οχημάτων.

Λίγο αργότερα στο ύψος των Νεγάδων συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και φέρεται να εμπλέκονται στην μεταφορά της κάνναβης. Πρόκειται για ένα 33χρονο Έλληνα και δύο Αλβανούς, ένα άνδρα 26 χρόνων και μια νεαρή 21 ετών. Τα ναρκωτικά και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε