Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ήπειρος: Αυτοψία στο κρησφύγετο του Ιλίρ Κούπα – Μαγείρεψε και εξαφανίστηκε!

Ήπειρος: Αυτοψία στο κρησφύγετο του Ιλίρ Κούπα – Μαγείρεψε και εξαφανίστηκε!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα των δραπετών  σε δύο σπίτια σε Ζάλλογο και Πολύδροσο

Ένα άλλο δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο ταυτοποιήθηκε σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας και ανήκει στον Ιλίρ Κούπα – τον κακοποιό που κατάφερε να διαφύγει μετά τη συμπλοκή στη Βροσίνα -, εστιάζει τις έρευνες στην περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αποτύπωμα του Ι. Κούπα βρέθηκε στο ψυγείο και σε άλλα σκεύη που υπήρχαν στην κουζίνα του σπιτιού.

Ο δραπέτης έφαγε και κατάφερε να ”ξεγλιστρήσει”

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Ιλίρ Κούπα, έμεινε στο σπίτι που θα δείτε στο επόμενο βίντεο, το βράδυ της Τρίτης (23-07-2013). Ο δραπέτης παραβίασε την εξώπορτα και πήγε να σηκώσει τον διακόπτη του ρεύματος. Στην κουζίνα υπάρχουν διάσπαρτα μακαρόνια και ένα μαγειρικό σκεύος που χρησιμοποίησε. Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν μία κόλλα, την οποία πιθανότατα χρησιμοποίησε ο δραπέτης για να επισκευάσει τον εξοπλισμό του.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Ζαλόγγου λένε ότι ο Ιλίρ Κούπα γνωρίζει την περιοχή, καθώς -όπως υποστηρίζουν- παλαιότερα είχε δουλέψει εκεί για 3 χρόνια ως βοσκός.
Το Πολύδροσο Θεσπρωτίας που κρυβόταν ο Ιλίρ Κούπα

Εν τω μεταξύ η ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρέθηκαν σε ακόμη ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Άνω Ζάλογγο, υποδεικνύει τους κακοποιούς Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Όπως όλα δείχνουν το εγκαταλειμμένο σπίτι, ήταν κρησφύγετο των δραπετών έως τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Αλβανία και έπεσαν σε ενέδρα ανδρών της ΕΚΑΜ, με τους οποίους συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μ. Κόλα.

Δορυφορική λήψη της περιοχής που βρέθηκε το κρησφύγετο των Κόλα και Κούπα

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν αδύνατη τη διαφυγή του Κούπα, αλλά εκτιμούν ότι ο δραπέτης είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για νέο κρησφύτερο.

Εξαντλημένος αλλά οπλισμένος ο Ιλίρ Κούπα

Γι΄αυτό στην αστυνομία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο κινητό του Κόλα, που βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι κλήσεις και οι συνομιλίες του νεκρού δραπέτη είναι πολύ πιθανό να ”δείξουν” τα κρησφύγετά τους στην περιοχή – εκτός από αυτά που βρέθηκαν – αλλά και τους συνεργούς των δραπετών όλες αυτές τις μέρες. Όλα αυτά την ώρα που το λιμενικό συνδράμει στις έρευνες με βατραχανθρώπους και ελικόπτερο, «χτενίζοντας» την περιοχή μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.
Ο Ιλίρ Κούπα - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μάλια: Αυτός είναι ο 19χρονος τουρίστας που δολοφονήθηκε – Στον εισαγγελέα ο δράστης – ”Τον σκότωσαν μετά τα γενέθλιά του” γράφει η Mirror!

Ήπειρος: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τον δραπέτη Κούπα – Οι εκτιμήσεις για το σχέδιό του…

Γιάννενα: Απόψε η κηδεία του Μάριαν Κόλα – Ο αδερφός του παρέλαβε την σωρό του!

Χαλκιδική: Πωλείται ελληνικό νησί – Τιμή εκκίνησης τα 10.000.000€!

Σκορπιός: Ο Ριμπολόβλεφ ντύθηκε αρχαίος Έλληνας και άκουσε Καραφώτη -Φωτό!

Καβάλα: Πήδηξε στο ρέμα για να ”γλιτώσει” από τα προβλήματα!

Ξάνθη: Η εικόνα που σφίγγει το στομάχι και κάνει τον γύρο των social media

Καστοριά: Απίστευτο και όμως Ελληνικό – Τι λέτε ότι υπάρχει στη συνέχεια του δρόμου;

Κάλυμνος: ”Βροχή” οι μηνύσεις για το 1.000.000€ που άφησε γριούλα σε γείτονες!

Κρήτη: Παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα που βίασε φέρεται ο ένας εκ των δύο δραστών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε