Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ήπειρος: Πληρώνονται για να κλέβουν ρεύμα – Οι σπείρες που θησαυρίζουν!

ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr
ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας αλλά και στην Άρτα ενώ θα προχωρήσουν και στην Λευκάδα μετά τα περιστατικά ρευματοκλοπής που αυξάνονται συνεχώς…

Ο προϊστάμενος δικτύων της ΔΕΗ με αρμοδιότητα την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα Κώστας Νταλιάνης σε δηλώσεις που έκανε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, περιέγραψε την κατάσταση με ακόμη χειρότερα χρώματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, από τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκαν 55 περιπτώσεις επιχειρηματιών που συστηματικά έκλεβαν ρεύμα. Τριάντα περίπου βρίσκονται στην περιοχή της Πρέβεζας και οι υπόλοιπες στην Άρτα.

«Όταν αντιληφθήκαμε τι ακριβώς συμβαίνει συγκροτήθηκαν συνεργεία τα οποία συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλη την περιοχή ευθύνης. Θα τους ανακαλύψουμε όλους. Το φαινόμενο αυτό, της κλοπής ρεύματος, παρουσιάζει έξαρση τους τελευταίους μήνες» υπογράμμισε ο κ. Νταλιάνης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΔΕΗ οι επιχειρηματίες που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Σε κάποιους που εξαπατήθηκαν και σε άλλους που το κάνουν κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, επιτήδειοι, κυρίως Ρουμάνοι και Βούλγαροι τους τελευταίους μήνες πλησίασαν πολλούς επιχειρηματίες και αποσπώντας τους χρηματικά ποσά της τάξης των διακοσίων μέχρι τριακοσίων ευρώ, «ρύθμιζαν» τα ρολόγια με αποτέλεσμα αυτά να γράφουν πολύ λιγότερη από την πραγματική κατανάλωση ρεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Γιάννενα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανοίγει το δικό του σούπερ μάρκετ!

Σαντορίνη: Ενέδρα με θέα την καλντέρα – Ιάπωνες τουρίστες στα χέρια Αλβανών!

Ηράκλειο: Παρανόμησε για την ομορφιά της και το πλήρωσε ακριβά!

Αχαϊα: Σεξ, χαστούκια και κλείδωμα στην τουαλέτα – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε