Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήπειρος: Το ευγενικό ζευγάρι άρχισε ξαφνικά τα χτυπήματα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο άτυχος ιδιοκτήτης κατέληξε σε νοσοκομείο, σε μια νύχτα που η αστυνομία είχε πολλή δουλειά σε Γιάννενα και Πρέβεζα…

Το πρώτο περιστατικό έγινε 10 λεπτά μετά τα μεσανυχτα, σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ένα ζευγάρι μπήκε μέσα και άρχισε να μιλάει ευγενικά στον ιδιοκτήτη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως, έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις…

Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν το θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στην περιοχή περιπολικό.

Λίγα λεπτά αργότερα, το ζευγάρι εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Ο άτυχος ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο.

Λίγη ώρα αργότερα στην Πρέβεζα, αστυνομικοί εντόπιζαν έναν Πακιστανό, σε βάρος του οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή για άμεση συνέργεια σε προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Τον συνέλαβαν και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στα Αηδόνια Καναλακίου στην Πρέβεζα, αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο και έρευνα στο σπίτι του 20χρονου και τον συνέλαβαν, επειδή βρήκαν 26,5 γραμμάρια κοκαϊνης, μικροποσότητα χασίς και ένα πιστόλι με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο:Του ”γάζωναν” το σπίτι και στρίγγλιζαν τα ανήλικα παιδιά του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε