Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: 34χρονος δύτης στο νοσοκομείο με τη “νόσο των δυτών”

Ηράκλειο: 34χρονος δύτης στο νοσοκομείο με τη “νόσο των δυτών”

Το απόγευμα της Κυριακής, ένας 34χρονος δύτης εισήχθη στο Νοσοκομείο “χτυπημένος” από τη νόσο των δυτών.

Ο 34χρονος που καταδύθηκε σε θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου παρέμεινε αρκετή ώρα σε βάθος 40 μέτρων με αποτέλεσμα να οδηγηθεί, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με ελαφριά ευτυχώς συμπτώματα της νόσου των δυτών που εκδηλώθηκαν με έντονους πόνους στις αρθρώσεις, κυρίως στο δεξί χέρι.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, αφού δέχτηκε την ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς του Νοσοκομείου αποφασίστηκε να διακομισθεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να μπει στον ειδικό θάλαμο αποσυμπίεσης, τον μόνο που υπάρχει στη Κρήτη για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.

Στις 18:30 το απόγευμα άρχισε η επιχείρηση διακομιδής του στο Νοσοκομείο και δύο ώρες αργότερα ξεκίνησε η συνεδρία στον θάλαμο.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, άλλος ένας δύτης, 43 ετών, κινδύνευσε κατά τη διάρκεια κατάδυσής του στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο με τη νόσο των δυτών όπου παρέμεινε για δύο ημέρες για την αποκατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Συναγερμός για τη διάσωση δύτη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε