Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αγόρασε το πολύμπριζο που έψαχνε και δείτε τι έγινε στο σπίτι [pics]

ΦΩΤΟ από το neakriti.gr
ΦΩΤΟ από το neakriti.gr

Η ανάρτηση της μητέρας στο facebook δείχνει όλα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι της πεθεράς της. Εικόνες που δύσκολα θα ξεχαστούν από την οικογένεια…

Το φόβο και τον τρόμο έζησε μια οικογένεια στο Ηράκλειο που είδε ξαφνικά καπνούς να ζώνουν το σπίτι όπου  βρισκόταν, αφού ένα πολύμπριζο που είχε αγοράσει η ηλικιωμένη γιαγιά, από κατάστημα Κινέζων επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, αποτέλεσε την αφορμή για τη άκρως δυσάρεστη εμπειρία με πρωταγωνιστές μάλιστα και ανήλικα παιδιά. Όλα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της γιαγιάς και ενώ τα τρία μικρά παιδιά έτρωγαν στο σαλόνι με την μαμά τους και την πεθερά της να είναι στην κουζίνα. Μάλιστα «Άγιο» φαίνεται πως είχε η μικρή κόρη της οικογένειας, η Εβίτα που άναψε το πολύμπριζο, στη συνέχεια τη θερμάστρα και μόλις γύρισε την πλάτη της άνοιξε το καλώδιο στη μέση, κόπηκε από την πρίζα και γέμισε καπνούς το δωμάτιο.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ταραχή με τις δύο γυναίκες τρομοκρατημένες να βγαίνουν έξω από την κουζίνα για να δουν καταρχήν αν τα παιδιά είναι καλά και σε δεύτερη φάση να διαπιστώσουν και οι ίδιες τι είχε συμβεί. Όμως καπνοί υπήρχαν παντού δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Άκρως χαρακτηριστική η δήλωσης της γνωστής παιδιάτρου Χριστίνας Μπασιούρη Αδρεαδάκη που ανήρτησε το περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook.

Ο εφιάλτης της οικογένειας τέλειωσε μετά από λίγη ώρα ενώ ευτυχές και το γεγονός ότι έπεσε η ασφάλεια του πίνακα. Σύμφωνα και με την κ. Μπασιούρη: «Ευτυχώς που έπεσε η ασφάλεια αλλιώς θα σκοτώνονταν κάποιος γιατί το καλώδιο αποκόπηκε από την πρίζα κι άνοιξε στα δύο .Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ποτέ στη ζωή μου και δεν ξέρω και πως θα βγάλω τη μυρωδιά του καμένου από το σπίτι.»

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε