Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο σε κρεοπωλείο για τις τιμές του κρέατος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πελάτης ψώνισε και πήγε στο ταμείο – Όταν είδε τι έπρεπε να πληρώσει έγινε… ταύρος σε υαλοπωλείο!

Πελάτης έδειρε τον κρεοπώλη σε κατάστημα του Ηρακλείου, γιατί είχε άλλη τιμή στη βιτρίνα και άλλη του χρέωσε το αρνί που πήγε να αγοράσει!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρν από λίγες μέρες σε κρεοπωλείο της πόλης, καταδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι τα νεύρα των πολιτών είναι τσιτωμένα και μετράνε ακόμα και το τελευταίο ευρώ!

Ένας πελάτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του creteplus.gr, πήγε να αγοράσει το αρνάκι του για να γιορτάσει με την οικογένεια του την Κυριακή του Πάσχα. Μπήκε στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε αναρτήσει στη βιτρίνα τιμή πώλησης 6.69 ευρώ το κιλό.

Ο πελάτης μπήκε μέσα ζήτησε το αρνί του και πήγε να πληρώσει. Όταν ο πελάτης άκουσε το ποσό, ξαφνιάστηκε δυσάρεστα, αφού κάνοντας τη διαίρεση των κιλών με το πληρωτέο ποσό, διαπίστωσε ότι αυτό είχε τιμή 7.69 ευρώ το κιλό! Δηλαδή ένα ευρώ παραπάνω το κιλό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο πελάτης ζήτησε το λόγο της κοροϊδίας από τον κρεοπώλη εκείνος ζήτησε και τα ρέστα. Τότε τα αίματα άναψαν και ο πελάτης, έγινε “ταύρος σε υαλοπωλείο”, ξεσπώντας στον κρεοπώλη, τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε