Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αγροτικό ”καρφώθηκε” σε λεωφορείο που μετέφερε παιδιά-Δείτε το βίντεο!

Ηράκλειο: Αγροτικό ”καρφώθηκε” σε λεωφορείο που μετέφερε παιδιά-Δείτε το βίντεο!

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε αργά το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε…

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, περίπου 60 ετών, επιχείρησε να μπει στον ΒΟΑΚ απο την διασταύρωση της Λυγαριάς. Όμως εκείνη την στιγμή περνούσε το λεωφορείο με κατεύθυνση απο το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα το αγροτικό αυτοκίνητο να σφηνωθεί κάτω απο το λεωφορείο.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες καθώς και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίοι απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρό τον οδηγό του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο, που ήταν νέοι της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ρεθύμνου μαζί με γονείς, δεν τραυματίστηκαν.

Να σημειωθεί πως για περίπου μισή ώρα έκλεισε η εθνική οδός και απο τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σημειωθεί μποτιλιάρισμα.

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο αυτό τροχαίο δυστύχημα ερευνά το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ. Δείτε το βίντεο του prismanews.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε