Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ακυρώθηκε ακόμα μία άφιξη κρουαζιερόπλοιου με 2.000 επιβάτες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για το Ηράκλειο και την τοπική οικονομία καθώς η εταιρία που επρόκειτο να φέρει αύριο στο λιμάνι του Ηρακλείου…

κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες, το ακυρώσε μετά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τους αποκλεισμούς λιμανιού και αεροδρομίων!

Το δρομολόγιο επρόκειτο να ξεκινησει από τη Ρόδο και επόμενος σταθμός θα ήταν το Ηράκλειο αλλά, τα όσα συμβαίνουν στην πόλη, ανάγκασαν τους υπεύθυνους της εταιρείας, να ακυρώσουν την κρουαζιέρα. Δείτε το βίντεο του cretalive.gr, με τα όσα συμβαίνουν στο λιμάνι της πόλης…

Δεν «έδεσαν» το πρωί στο Ηράκλειο δυο κρουαζιερόπλοια!
Πρόκειται για κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Louis, Magesty και Cristal, με 2.500 επιβάτες, τα οποία ακύρωσαν προγραμματισμένη άφιξη στο Ηράκλειο καθώς οι ιδιοκτήτες των ταξί είχαν αποκλείσει το λιμάνι και εμπόδιζαν τη διέλευση των πούλμαν για να παραλάβουν τους τουρίστες.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας Louis, Γ. Κουμπενά, οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να τους αποζημιώσει. Μάλιστα, η εταιρεία ήδη έβγαλε από το πρόγραμμά της το Ηράκλειο της Κρήτης.

Παράγοντες του κλάδου τονίζουν ότι μόνο σε μια ημέρα, 12.000 και πλέον επιβάτες δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν εγχώριους προορισμούς.

Και ενώ ο τουρισμός της χώρας “αιμοραγεί” κάθε μέρα και περισσότερο από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, εκείνοι επιμένουν να κλείνουν δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια. Την Πέμπτη, αλώνιζαν ελεύθεροι, κόβοντας τη χώρα στη μέση με τον αποκλεισμό των Τεμπών, ενώ έκλεισαν και αρκετή ώρα τις εισόδους της Θεσσαλονίκης!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Παράλυτη πολιτεία, δεν εφαρμόζει τους νόμους – Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησαν οι τουριστικοί πράκτορες

Ηράκλειο: Με ρακί και άμαξες η υποδοχή των τουριστών – Δείτε το βίντεο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε