Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αντιδράσεις, αλαλούμ και… κρυφτούλι, για την επίσκεψη Φούχτελ!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Ένα περίεργο “κρυφτούλι” είναι σε εξέλιξη από το πρωί και έχει να κάνει με την κάθοδο του Ομοσπονδιακού υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, Χανς – Γιοακίμ Φούχτελ στο Ηράκλειο

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις των Βουτών, παρουσία των βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά.

Οι συγκεντρωμένοι είναι αποφασισμένοι να “συναντήσουν” τον κ.Φούχτελ και να του εκφράσουν την αποδοκιμασία του για τις πολιτικές της γερμανικής κυβέρνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, οι συγκεντρωμένοι θα μεταβούν στην περιφέρεια όπου στις 11.00 το πρωί αναμένεται να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, προσκεκλημένος του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Εν τω μεταξύ, από αργά χθες το βράδυ (11-07-2012) επικρατεί αλαλούμ με την κάθοδο Φούχτελ καθώς ο Ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας αντιμετωπίζει κλίμα οργής απέναντί του. Η είδηση της επίσκεψής του στην Κρήτη, στο πλαίσιο συνεδρίου της περιφέρειας Κρήτης έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε φορείς και συνδικάτα που απείλησαν με κινητοποιήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, η προγραμματισμένη για νωρίς το πρωί εκδήλωση στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας αναβλήθηκε. Ο πρόεδρος του ΙΤΕ ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση της νέας καθόδου του εκπροσώπου της Γερμανικής κυβέρνησης και κυρίως για τη “θερμή” υποδοχή που ετοίμαζαν εργατικό κέντρο και Πολίτες κατά του χρέους και υπό τον κίνδυνο να εκτυλιχτούν στο ίδρυμα σκηνές… ροκ, ζήτησε από την περιφέρεια να μην γίνει η συνάντηση στους χώρους του ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Πανικός σε παραλία – Έτρεχαν να σώσουν 10χρονο κορίτσι!

Ηράκλειο: Έσπασαν το περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Αγρίνιο:Τέλος οι γάμοι της Παρασκευές – ”Θα τιμωρηθούν οι ιερείς που θα παρακούσουν”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε