Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτοκτονία μετά από τροχαίο – Άφησε σημείωμα και κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 20χρονος αυτοκτόνησε αφού έγραψε το τελευταίο σημείωμα της ζωής του. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που τον βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι που ζούσαν…

Μια παλιά ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον απαγχονισμό του 20χρονου, χθες στα Καμίνια του Ηρακλείου. Μάλιστα ήταν ο ίδιος ο πατέρας του, που τον βρήκε νεκρό. Ο 20χρονος που φαίνεται πως ήταν επιβαρυμένος ψυχολογικά μετά από τροχαίο που είχε σημειωθεί προ ετών και τον είχε στιγματίσει, είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο.

Ο τραγικός πατέρας εντόπισε το γιο του με μία θηλιά στο λαιμό του, κρεμασμένο, μέσα στο σπίτι του. Έντρομος, ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι “τίτλοι τέλους” όμως στη ζωή του αυτόχειρα νεαρού είχαν ήδη πέσει και οι γιατροί στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Αυτοκτονία και στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας άντρας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι που διέμενε με την οικογένεια του, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 63χρονος. Το πτώμα του άντρα βρήκαν, χθες το βράδυ στις 21:15. Στο σπίτι, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε τον θάνατο του 63χρονου. Το τραγικό γεγονός, συγκλόνισε το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 63χρονου.

Πηγή: cretalive.gr, seleo.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε