Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτοκτονία στο λιμάνι-Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε πίσω!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Πανικός στο λιμάνι της πόλης, όταν περαστικοί είδαν πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα…

“Συναγερμός” σήμανε, λίγο μετά τις 09.30 το πρωί, στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου, εξαιτίας της ανεύρεσης ενός πτώματος στη θάλασσα, κοντά στο φρούριο του Κούλε. Αμέσως στήθηκε, από το λιμενικό, επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από το νερό, σε κοντινή απόσταση από το βόρειο λιμενοβραχίονα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του άνδρα, που υπολογίζεται ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισαν περαστικοί που το είδαν να επιπλέει στο νερό. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμενικού που διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, ενώ έβγαζε νερό από το στόμα και τα μέλη του παρουσίαζαν ευκαμψία, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος επήλθε πρόσφατα, κάτι ωστόσο που θα επιβεβαιωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες από τον ιατροδικαστή.
 
Όλα οδηγούν σε αυτοκτονία, καθώς στο τσαντάκι του βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο ο άνδρας έγραφε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Την εκδοχή της αυτοκτονίας ενισχύει και το γεγονός ότι βρέθηκε χωρίς παπούτσια, τα οποία εντοπίστηκαν έξω από τη θάλασσα, κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος έβγαλε τα παπούτσια του πριν κάνει τη μοιραία βουτιά στο νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Έμαθαν στην κηδεία του, το μεγάλο του μυστικό – Δείτε το βίντεο!

Ηλεία:Η συγκλονιστική μαρτυρία της μάνας, για την απόπειρα απαγωγής του βρέφους της!

Κρήτη: Στο ”σκαμνί” ο δράκος που βασάνιζε και βίαζε τα θύματά του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε