Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δάκρυα για τη δολοφονία Ρουσάκη – ”Δεν ήθελα να τον σκοτώσω”!

Ηράκλειο: Δάκρυα για τη δολοφονία Ρουσάκη – ”Δεν ήθελα να τον σκοτώσω”!

Με δάκρυα στα μάτια ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη στο Ηράκλειο, περιέγραψε τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ

Με την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, από τους 21 που δικάζονται για την συμπλοκή μεταξύ οπαδών στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, το Σεπτέμβριο του 2011 που κατέληξε στον θάνατο του νεαρού Γιάννη Ρουσάκη, συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Κατά την απολογία του, που ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί, ο 24χρονος βασικός κατηγορούμενος, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κακό.

Ο ίδιος ισχυρίσθηκε ότι «φταίξαμε όλοι για τη συμπλοκή» και πρόσθεσε: «λυπάμαι για τον θάνατο του άτυχου παιδιού που χάθηκε. Δεν τον ήξερα. Δεν τον είχα ξαναδεί, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του, γι’ αυτό είμαι εδώ».

Προσπαθώντας να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, δακρυσμένος, ανέφερε πως δεν μπορεί να εξηγήσει τι γινόταν εκείνο το βράδυ αφού «δεν γνώριζες ποιος σε βαράει και ποιον χτυπάς» όπως είπε.

«Το έκανα το κακό εκείνο το βράδυ» συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι από το στρίμωγμα αιφνιδιάστηκε και στο τέλος αντιλήφθηκε, όπως ανέφερε, ότι κάποιον χτύπησε.

«Την επόμενη ημέρα άκουσα ότι κάποιος πέθανε. Ένιωσα τύψεις γι’ αυτό παραδόθηκα», πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας ότι δεν ήθελε να προκαλέσει τέτοιο κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ένοχος ο Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση – Δεν γλίτωσαν ούτε οι Σαξώνης, Λεμούσιας και οι δύο πρώην διευθυντές του δήμου

Φρίκη στην Ήπειρο: Τον έβρασε, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε βόθρο και ποτάμι – Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου!

Θεσσαλονίκη: Αιμοβόροι ληστές σκότωσαν τον άντρα και ξυλοκόπησαν τη γυναίκα του!

Δράμα: Αυτοκτόνησε έμπορος ρούχων – Το ξέσπασμα των συναδέλφων του!

Πάτρα: Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρής γυναίκας – ”Μπήκε στο δωμάτιο και δεν βγήκε ποτέ”!

Εύβοια: Είδε το αμόρε του με άλλον και ”πάγωσε” – Δείτε το βίντεο!

Λαμία: Έβαλαν το 4χρονο αγοράκι τους, να κλέψει στη ΔΕΗ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε