Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δεν άφησαν ούτε τα αντρικά, ούτε τα γυναικεία…

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η ζημιά που προκάλεσαν στην ιδιοκτήτρια αγγίζει τα 10.000€…

Πάνω από 300 ζευγάρια παπούτσια έκλεψαν άγνωστοι από κατάστημα υποδημάτων στην κεντρική λεωφόρο 25ης Μαρτίου, στις Μοίρες. Η επιχείρηση της Α.Φαραγκουλιτάκη μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών τα ξημερώματα της Κυριακής (25-03-2012) με την αξία των κλεμμένων να ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ!

Η ιδιοκτήτρια ευελπιστεί να προκύψει κάποιο στοιχείο από τις κάμερες των τραπεζών που βρίσκονται απέναντι και δίπλα από το κατάστημα, καθώς παρά το κεντρικό σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα, κανένας δεν αντιλήφθηκε τίποτα!

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. «Δεν είχα τοποθετήσει συναγερμό. Πίστευα ότι δε θα με κλέψουν. Αλλά ακόμη και αν το έκαναν, πίστευα ότι το πολύ πολύ θα έπαιρναν μερικά ζευγάρια παπούτσια και θα έφευγαν. Τελικά μου άδειασαν όλο το μαγαζί μεσα σε μια νύχτα. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν πολύ θράσος. Έμειναν στο χώρο για αρκετή ώρα. Δεν τους ενδιέφερε ούτε ότι απέναντι υπάρχουν τράπεζες με κάμερες, ούτε ότι βρισκόμαστε στο κέντρο των Μοιρών» – λέει η ιδιοκτήτρια.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της ίδιας, το κατάστημα χωρίζεται στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα. Πήραν τα παπούτσια και από τα δύο τμήματα. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε