Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έδεσε και εντυπωσιάζει το κρουαζιερόπλοιο Eurodam – Περιήγηση στους χώρους του (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Με 2.265 επιβάτες και 850 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου, για πρώτη φορά, το κρουαζιερόπλοιο Euodam…

της εταιρείας Holland America Line, προερχόμενο από τη Ρόδο, με προορισμό το Αργοστόλι.Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), στα πλαίσια των εκδηλώσεων υποδοχής και καλωσορίσματος, προσέφερε στους επιβάτες κέρασμα με τοπικά εδέσματα. Παράλληλα, έπειτα και από πρόσκληση του πλοιάρχου, Werner G.J. Timmers, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο, όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών και δόθηκε πληροφοριακό υλικό. Τον ΟΛΗ εκπροσώπησαν η αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Αγγελική Σμυρνάκη και ο διευθυντής Λιμενικών Υπηρεσιών, Ευάγγελος Τσαμπουράκης, ενώ το Λιμεναρχείο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο προϊστάμενος Λιμενικής Αστυνομίας, πλωτάρχης ΛΣ Ευθύμιος Δουβής.

 Από την αρχή του έτους έχουν προσεγγίσει το λιμάνι του Ηρακλείου, για πρώτη φορά, οκτώ κρουαζιερόπλοια. Πρόκειται για το Costa Luminosa της εταιρείας Costa Crosiere, το Oosterdam και το Konigsdam της εταιρείας Holland America Line, το Carnival Vista της εταιρείας Carnival Cruises, το Royal Princess της εταιρείας Princess Cruises, το Ventura της εταιρείας P & O, το Sirena της εταιρείας Oceania Cruises και το Eurodam.

Μεταξύ άλλων, αναμένονται οι προσεγγίσεις του Salamis Filoxenia της εταιρείας Salamis Cruise Line, στις 3 Οκτωβρίου 2016 και του MSC Magnifica της εταιρείας Mediterranean Shipping Company, στις 14 Δεκεμβρίου 2016. Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, όπως τονίζει, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ασφάλεια, προσελκύει επιπλέον κατάπλους κρουαζιερόπλοιων, στοχεύοντας στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε