Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εφιάλτης στη Χερσόνησο – Ο διάλογος του ταξιτζή με τους πελάτες είχε αιματηρό φινάλε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα επακολουθούσαν. Ο ταξιτζής έπιασε κουβέντα με τους πελάτες του και πλησίαζε στο σημείο που του είχαν υποδείξει…

Επίθεση δέχθηκε ταξιτζής στην περιοχή της Χερσονήσου από τρεις τουρίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν την κούρσα μεταφοράς τους. Οι τρεις άνδρες από τη Σερβία επιβιβάστηκαν στο ταξί, προκειμένου να πάνε σε περιοχή εντός των ορίων της Χερσονήσου. Μετά από λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο, που είχαν υποδείξει στον οδηγό του ταξί και μόλις εκείνος τους ζήτησε το αντίτιμο για την κούρσα, τα αίματα άναψαν. Οι τρεις τουρίστες άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο ταξιτζή με χέρια και με πόδια, χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιδράσει. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Καταστηματάρχες και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία. Τελικά οι τρεις θερμόαιμοι τουρίστες συνελήφθησαν και πλέον αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα. Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε