Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έκλεψε την ίδια αγροικία 4 φορές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη, την τέταρτη τον τσάκωσαν αφού διέρρηξε για… 4η φορά, την ίδια αγροικία στο Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος!

Ανδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καστελίου, συνέλαβαν χθες έναν 43χρονο ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ενώ εξιχνιάστηκαν, ακόμα τρεις υποθέσεις κλοπών, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 43χρονος την περασμένη Πέμπτη αφαίρεσε από αγροικία ιδιοκτησίας ενός 84χρονου ένα μεταλλικό δοχείο και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές στην ίδια αγροικία του ηλικιωμένου, αφαιρώντας χρηματικό ποσό περίπου 3.000 ευρώ, διάφορα εργαλεία (ξυλοκοπτικό, ηλεκτροσυγκόλληση, κρουστικό τρυπάνια κ.α.) συνολικής χρηματικής αξίας 5.600 ευρώ και 150 κιλά ελαιόλαδο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιεί, βρέθηκαν κάποια αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε