Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εξοργισμένος επιχειρηματίας τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε δημόσια υπηρεσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το… έλα να δεις έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης όταν εξοργισμένος επιχειρηματίας τα… έσπασε όλα, μόλις του είπαν ότι η αίτηση για να του δοθεί οριστική άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το prismaNews,  ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση κυκλοφοριακής σύνδεσης για την οποία του είχε δοθεί προσωρινή έγκριση απο το 2007 η οποία μάλιστα είχε ανανεωθεί δυο φορές μέχρι σήμερα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι η αίτηση του είχε τελικά απορριφθεί, ο νεαρός θόλωσε ξεσπώντας την οργή του σε ό,τι έβρισκε μπροστά του στο γραφείο. Αφού έκανε γυαλιά-καρφιά τον χώρο και “στόλισε” με… γαλλικά τους υπαλλήλους αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο PrismaNews ο δικηγόρος του Μανώλης Κληρονόμος το αποκορύφωμα της γραφειοκρατείας, έβγαλε απο τα ρούχα του τον νεαρό επιχειρηματία. Ο ίδιος είπε ότι προκύπτουν σοβαρές ευθύνες παράβασης καθήκοντος από πλευράς των αρμοδίων υπαλλήλων οι οποίες θα αναζητηθούν δια του αρμόδιου εισαγγελέως.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης μιλωντας για μια ανιση μαχη καθε επιχειρηματικης προσπάθειας με τη γραφειοκρατια και χαρακτηριζοντας τα οποια ξεσπασματα αναποφευκτα.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρμπαρούσης για επίθεση Κασιδιάρη: Κλωτσιές θέλουν, όχι σφαλιάρες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε